ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Διαζύγιο ΑΕΛ Σφακιανάκη με ευχαριστίες!
Διαζύγιο ΑΕΛ Σφακιανάκη με ευχαριστίες!

Χωρίζουν οι δρόμοι της ΑΕΛ με τον προπονητή Γ. Σφακιανάκη μετά από  2,5 χρόνια γόνιμης συνεργασίας που επισφραγίστηκε με ένα ντάμπλ, ένα σούπερ καπ και μια πολύ καλή πορεία στη Γ' Εθνική. Το διαζύγιο μπορεί να χαρακτηριστεί βελούδινο, αφού και οι δυο πλευρές με ανακοινώσεις τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για τη συνεργασία.

Η ΑΕΛ αναμένεται άμεσα να ανακοινώσει τον νέο τεχνικό. Θα πρόκειται για έμπειτο προπονητή με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη.

Το όνομα του προπονητή Σφακιανάκη είναι πλέον γραμμένο με χρυσά γράμματα στην μεγάλη ιστορία της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.

Τον ευχαριστούμε που επί δυόμισι χρόνια έδωσε ψυχή και σώμα στην μεγάλη οικογένεια μας κατακτώντας τίτλους και ανεβάζοντας την αγαπημένη μας ομάδα για πρώτη φορά στην Γ' Εθνική .

Γιάννη σου ευχόμαστε επιτυχίες σε ότι και αν κάνεις στην ζωή σου να είσαι γέρος και δυνατός και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου .
ΜΙΑ ΦΟΡΑ Α.Ε.Λ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Α.Ε.Λ

ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.


“Αποχωρώ γεμάτος περηφάνια”

Ευχαριστήριο κείμενο με αφορμή τη λήξη της συνεργασίας του με την ΑΕΛ, εξέδωσε ο Γιάννης Σφακιανάκης.

Το ευχαριστήριο του Σφακιανάκη

Μετά από 2,5 χρόνια συνεργασίας με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης αποχωρώ γεμάτος περηφάνια γιατί συνείσφερα στο να βρίσκεται η ομάδα αυτή, στην μεγαλύτερη επιτυχία που είχε σαν αθλητικό σωματείο από την ημέρα ίδρυσής της. Όχι μόνο στο ότι επιτύχαμε στην περσινή χρονιά να κάνουμε το τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ), αλλά να αγωνιστεί η ομάδα για πρώτη φορά στη Γ' εθνική κατηγορία και να έχει, μάλιστα, πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πιστεύω ότι έχω προσφέρει τα μέγιστα στο να μπουν οι σωστές βάσεις ώστε η ομάδα να έχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Και είμαι σίγουρος ότι φέτος, που η ομάδα έχει δυναμώσει διοικητικά, ο στόχος του πρωταθλήματος θα επιτευχθεί.
Θέλω να ευχαριστήσω τους/η κυρίους-α Μάστορα Σπύρο, Χρυσικόπουλο Σπύρο, Χαλικιά Ιωάννη, Μπάστα Σπύρο, Σαγιά Αλεξάνδρα, Βλαχόπουλο Δημήτριο, Κουρή Μπάμπη, Γαρδικιώτη Βασίλειο, Γιώτη Αναστάσιο και το υπόλοιπο ΔΣ για τη συνεργασία που είχαμε.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτών των επιτυχιών όπου δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτά τα 2,5 χρόνια. Αφού μέσα από σκληρή δουλειά, μεγάλη προσπάθεια και αγωνιστική πειθαρχία κατάφεραν να πετύχουν όλους τους στόχους που είχαμε θέσει εξαρχής.

Πάνω από όλα, τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους δύο αξιοθαύμαστους συνεργάτες που είχα, τον Φίλιππο Τάντη και Δημήτρη Αυγερινό για την άψογη και επαγγελματική συνεργασία που είχαμε.

Με εκτίμηση,
Σφακιανάκης Γιάννης