ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το «ευχαριστώ» του Φ. Τάντη στην ΑΕ ΛευκίμμηςΤο «ευχαριστώ» του Φ. Τάντη στην ΑΕ Λευκίμμης

Τέλος εποχής για τον Φ. Τάντη τον επί δυόμιση χρόνια Γυμναστή της ΑΕΛ. Ο Φ. Τάντης με γραπτή του δήλωση, ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, για την αγάπη που του χάρισαν, τις επιτυχίες και τους τίτλους.

Αναλυτικά ο κείμενο:

«Μετά από δυόμισι χρόνια παρουσίας μου στην οικογένεια της ΑΕΛ, έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω. Η απόφαση μου ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη γιατί στην Λευκίμμη έκανα μόνο φίλους και έλαβα μόνο αγάπη!

Πέρασα δυόμισι χρόνια έντονα ,δημιουργικά ,με υψηλούς στόχους, τίτλους κ πολλές φιλοδοξίες. Πιστεύω ότι και εγώ έχω προσθέσει ένα λιθαράκι στο να μπουν οι σωστές βάσεις και η ομάδα να έχει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Θέλω να ευχαριστήσω όλο το ΔΣ για την συνεργασία που είχαμε. Ειδικά τον Αντιπρόεδρο Χαλικια Ιωάννη και την Γραμματέα Σαγια Αλεξάνδρα για την υποστήριξη τους κ την άψογη συμπεριφορά τους προς το πρόσωπό μου.

Με έντονο το αίσθημα της εκτίμησης και της φιλίας προς το πρόσωπό τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο Μάστορα Σπύρο κ στον Αντιπρόεδρο Χρυσικοπουλο Σπύρο.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων Αυγερινό Δημήτρη.
Άφησα για"επίλογο" τον coach Γιάννη Σφακιανάκη που μαζί κάναμε απίστευτα χιλιόμετρα σχεδόν κάθε μέρα με ατελείωτες ώρες συζητήσεων, πάντα με κύριο γνώμονα το καλύτερο δυνατόν για την ΑΕΛ.

Πραγματικά τον ευχαριστώ για αυτά τα δυόμισι χρόνια που συνεργαστήκαμε στην ΑΕΛ και μου έδωσε την ευκαιρία να νοιώσω πραγματικά Αγάπη από διοίκηση-παίκτες κ από τους πολυάριθμους φίλους της ΑΕΛ.

Του εύχομαι ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ήμασταν απλά συνεργάτες .Τώρα πλέον είμαστε φίλοι! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Με τιμή
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΑΝΤΗΣ»