ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Και ο «Μέση»… κάτοικος Αργυράδων !Και ο «Μέση»… κάτοικος Αργυράδων !

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διατήρησε στη δύναμή του ο Κρόνος έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου με παραστάσεις από Γ ΄Εθνική! Πρόκειται για τον Σπύρο Μεσημέρη που γεννήθηκε το 1992 στους Καλαφατιώνες και έχει μια αξιόλογη πορεία στα 26 του με δύο κύπελλα, το ένα Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας με Βολίδα, τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο με ΑΟ Κασσιώπη, ενώ με το Κρόνο πέρυσι κατέκτησε το 3ο Super Cup και φέτος το τρίτο του πρωτάθλημα.

Από τους σταθμούς στην καριέρα του η θητεία του στον Παναξιακό στη Γ΄ Εθνική και ο αγώνας στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ μπροστά σε περισσότερους από 15.000 φιλάθλους.

Ο Σπύρος που εκτός από ικανότατος ποδοσφαιριστής είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας ήταν από τους βασικούς συντελεστές της φετινής ξέφρενης πορείας και της  κατάκτησης του πρωταθλήματος παίζοντας σε όλους τους αγώνες και σημειώνοντας δύο γκολ. Απροσπέλαστος αμυντικός, αλλά και επιθετικά πολύ  καλός.!

Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου
Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο ποδοσφαιριστής Σπύρος Μεσημέρης από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του Κρόνου την τελευταία διετία παραμένει στην ομάδα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Σπύρο υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Δηλώσεις του Σπ. Μεσημέρη στο www.argyrades.gr

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανανέωσα και θα παραμείνω για Τρίτη χρονιά στην οικογένεια του Κρόνου. Με τα περισσότερα παιδιά έχουμε παίξει χρόνια μαζί και είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής που έχει δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα με πολύ καλό, οικογενειακό κλίμα, βάζοντας υψηλούς στόχους. Καταφέραμε τη χρονιά που μας πέρασε και πετύχαμε τον μεγάλο στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι για τη μεγάλη χαρά που προσφέραμε στον πρόεδρό μας, στη Διοίκηση και στους φιλάθλους μας που πάντα είναι κοντά μας. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Γνωρίζουμε όλοι ότι η Γ΄ Εθνική έχει μεγάλες απαιτήσεις και χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί και να προσπαθήσουμε σκληρά για να έχουμε μια καλή πορεία».