ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κέρκυρας: Καταγγέλλουμε μεθοδεύσεις και την παρουσία των ΜΑΤ στη ΛευκίμμηΑΝΤΑΡΣΥΑ Κέρκυρας: Καταγγέλλουμε μεθοδεύσεις και την παρουσία των ΜΑΤ στη Λευκίμμη

Ανακοίνωση – καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κέρκυρας για την  «ανικανότητα και ο καιροσκοπισμός της δημοτικής αρχής, της τωρινής και των παλιότερων, έχουν μετατρέψει την Κέρκυρα σε απέραντο σκουπιδότοπο». 

Με αιτήματα: 

 ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΜΠΛΟΝΙ!
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΑ ΜΕΣΟΡΑΧΙΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ!
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ!
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΩΡΑ!

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η πλήρης ανικανότητα και ο καιροσκοπισμός της δημοτικής αρχής, της τωρινής και των παλιότερων, έχουν μετατρέψει την Κέρκυρα σε απέραντο σκουπιδότοπο. Οι τοπικοί άρχοντες, με τη συνενοχή της κυβέρνησης, εκθέτουν την ανθρώπινη υγεία, την εργασία και το περιβάλλον σε μεγάλο κίνδυνο, προετοιμάζουν την ακόμα μεγαλύτερη εκχώρηση της καθαριότητας στα ιδιωτικά συμφέροντα, καλλιεργούν τον κοινωνικό αυτοματισμό, στρώνουν το δρόμο για «λύση» του προβλήματος μέσα από τη βία και την αστυνομική καταστολή( ήδη έχει εξαπολυθεί όργιο «προληπτικών» προσαγωγών αγωνιστών).

Το μεγαλύτερο έγκλημά τους, όμως, είναι η αφάνταστη βοήθεια που προσφέρουν στους φασίστες, επώνυμους και ανώνυμους, ώστε να πετύχουν ένα σκοπό, που επί χρόνια επιδιώκουν, συστηματικά και σε στενή συνεργασία με το βαθύ κράτος: να ρίξουν άγκυρα στα σπλάγχνα του ηρωικού λευκιμμιώτικου λαού και να παραμορφώσουν, προς όφελός τους, το ιστορικό κίνημα ενάντια στην παράνομη χαβούζα – «ΧΥΤΑ», που φύτεψαν κράτος, τοπικοί παράγοντες και εργολάβοι στη Λευκίμμη. Κι αυτό το κάνουν με τις γνωστές μεθόδους του φασιστικού παρακράτους: ψάρεμα στα θολά νερά, δημιουργία έντασης και σύγχυσης μέσα από προβοκάτσιες ( εμπρησμούς και εκρηκτικά ).

Καταγγέλλουμε όλες αυτές τις μεθοδεύσεις και την παρουσία των ΜΑΤ στη Λευκίμμη. 
Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό, τις εργατικές και κινηματικές συλλογικότητες, να σταματήσουμε όλοι μαζί τη λεηλασία και τον εκφασισμό της ζωής μας. Τα όπλα μας, όπως πάντα, θα είναι κι αυτή τη φορά η μαζική συμμετοχή και η δημοκρατία του αγώνα.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΜΠΛΟΝΙ!
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΑ ΜΕΣΟΡΑΧΙΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ!
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ!
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΩΡΑ!