ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τρίο … Φωτιά στον Αστέρα Πετριτή!Τρίο … Φωτιά στον Αστέρα Πετριτή!

Ο Αστέρας μετά την επιλογή  του ικανού τεχνικού Φ. Τάντη προχωρά σε μεταγραφικές κινήσεις. Πρώτος στόχος να διατηρηθεί ο βασικός κορμός. Έτσι παραμένουν στο λιμάνι οι αδελφοί Ίσερη που προέρχονται από τις Ακαδημίες με πολύτιμη προσφορά στον Αστέρα, αλλά και Λάμπρο Πολύζο.

Παράλληλα ο Αστέρας ανακοίνωσε τον ικανότατο αμυντικό Λάζαρο Φωτιά που πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕ Λευκίμμης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φωτιάς έχει περάσει από πολλές ιστορικές ομάδες. Εκτός από την ΑΕΛ έχει αγωνιστεί επίσης στην Κ20 Ηρακλή, Πιερικό, ΑΕ Λάρισας, Αναγέννηση Επανωμής, Παναιγιάλειο, Ζάκυνθο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εδεσσαϊκό και στην ιταλική Πάρμα!
Όλα δείχνουν ότι ο Αστέρας θα εμφανιστεί πολύ ισχυρός στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1 διεκδικώντας πρωταγωνιστικό ρόλο.
Οι ανακοινώσεις:
Ο Αστέρας ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Ισερη, Άντονι Ισερη και Λάμπρο Πολύζο. Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!

Ο Αστέρας Πετριτη ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Φωτιά από την ΑΕ Λευκίμμης. Εκτός από την ΑΕΛ έχει αγωνιστεί επίσης στην Κ20 Ηρακλή, Πιερικό, ΑΕ Λάρισας, Αναγέννηση Επανωμής, Παναιγιάλειο, Ζάκυνθο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εδεσσαϊκό και Πάρμα. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.