ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αναβαθμίζεται το γήπεδο Κοντοκαλίου από την Περιφέρεια Ιονίων ΝήσωνΑναβαθμίζεται το γήπεδο Κοντοκαλίου  από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Το γήπεδο Κοντοκαλίου επισκέφθηκε, την Τετάρτη το απόγευμα, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιαστάτος, μετά από πρόσκληση του ΔΣ του ΑΟ Κοντοκαλίου και της Σχολής Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντοκαλίου.

Ο κ. Γαλιατσάτος έγινε αποδέκτης των αιτημάτων, για την οικονομική υποστήριξη στην ανακατασκευή του γηπέδου, το οποίο να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο γήπεδο του νησιού που τοποθετήθηκε πλαστικός χλοοτάπητας το 2001.

Μεταξύ των αιτημάτων ήταν, η αντικατάσταση του φθαρμένου πλέον πλαστικού χλοοτάπητα του γηπέδου και η ανακαίνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων, κυρίως τα αποδυτήρια και οι εξέδρες.

Στην επιτόπια αυτοψία του γηπέδου Κοντοκαλίου, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων συνόδευαν, η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή και ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέκος Μιχαλάς.

«Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει τη θέληση και τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει τα αναγκαία έργα που χρίζουν άμεσης επισκευής και αντικατάστασης στο γήπεδο Κοντοκαλίου, σε συνεργασία βέβαια με το δήμο Κέρκυρας, που είναι και ο κύριος διαχειριστής των δημοτικών γηπέδων» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.
 
Οι πληροφορίες ότι η περιφέρεια αναβαθμίζει το συγκεκριμένο γήπεδο και για το καλό του Κρόνου προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως έδρα στη Γ΄Εθνική δεν επιβεβαιώνονται!