ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Κώστας Γραικός συνεχίζει με ψυχή και πάθος στον Κρόνο!
Ο Κώστας Γραικός συνεχίζει με ψυχή και πάθος στον Κρόνο!

Ο Κώστας Γραικός μετά από ένα μικρό διάλειμμα μερικών μηνών πέρυσι, για να βγάλει και την … υποχρέωση στην ομάδα του χωριού του, τον Ατρόμητο Στρογγυλής, επανήλθε, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνεχίζει με περίσσιο πάθος και ψυχή για νέες επιτυχίες.
Δυνατός παίζει με ψυχή και τα δίνει όλα. Κάθε αγώνας και κατάθεση ψυχής! Χαλκέντερος κεντρικός αμυντικός απροσπέλαστος και εξαιρετικός τόσο στο ψηλό, όσο και στο χαμηλό παιχνίδι αποτελεί εγγύηση για τα μετόπισθεν. Μόνο για τα μετόπισθεν; Έχει την αίσθηση του γκολ, όσο λίγοι και πολύ τακτικά ξελασπώνει την ομάδα στα δύσκολα. Βάζει κάθε χρόνο αρκετά - για αμυντικό – γκολ.

Ο Κώστας γεννήθηκε στη Στρογγυλή το 1991 και στα 27 του χρόνια έχει μια καριέρα που ξεπερνάει τα όρια του νησιού, αν και οι καλύτερες στιγμές στην καριέρα του είναι μπροστά του και το μέλλον του ανήκει. Ξεκίνησε από τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του ΑΤΟΜΗΤΟΥ Στρογγυλής με προπονητή τον Σπ. Γιαννούλη. Πήρε πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίς με Μ. Ροκίδη και γεύτηκε τη χαρά της ανόδου στην Α1. Βρέθηκε Αθήνα και στο παρά 1’ χάλασε η μεταγραφή για οικονομικούς λόγους στο ΑΙΓΑΛΕΩ που δοκιμάστηκε και άρεσε. Με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Περιβολίου έπαιξε Δ’ Εθνική και κατέκτησε ένα SUPER CUP. Επόμενος σταθμός στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και από πέρσι στον ΚΡΟΝΟ που σήκωσε το κύπελλο και είχε μια έξοχη πορεία στους «8» της Ελλάδας. Το 2017 πανηγύρισε την κατάκτηση του super cup με τον Κρόνο και φέτος κατάφερε να βοηθήσει και τον Ατρόμητο Στρογγυλής μέχρι τον Δεκέμβρη να πετύχει την άνοδο στην Α1 και στη συνέχεια τον Κρόνο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ανέβει στη Γ΄ Εθνική.

Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου:
Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο ποδοσφαιριστής Κώστας Γραικός από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του Κρόνου την τελευταία τριετία παραμένει στην ομάδα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Κ. Γραικός: Είμαστε μια οικογένεια – να φτάσουμε την ομάδα ψηλά!        

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www. argyrades. gr ο Κώστας Γραικός αναφέρει. «Είμαι πολύ χαρούμενος που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζω στην οικογένεια του Κρόνου. Με τον πρόεδρο Γ. Καραϊσαρλή, τον άνθρωπο που αγαπάμε, σεβόμαστε και τον ακολουθούμε, μαζί με τη Διοίκηση και τον κόσμο έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τον Κρόνο γνωστό σε όλη την Ελλάδα με καλά αποτελέσματα και επιτυχίες στο πλαίσιο της Γ΄ Εθνικής. Μπορούμε να φτάσουμε την ομάδα ψηλά, γιατί είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και μεταξύ των παικτών υπάρχει πραγματική αγάπη. Έχουμε δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα τον πρόεδρο, τη Διοίκηση και τον υπέροχο κόσμο μας. Η ομοιογένεια της ομάδας θα είναι το μεγάλο όπλο μας. 

Ιδιαίτερα φέτος είμαι διπλά χαρούμενος: πρώτα για τη συμβολή μου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Κρόνο και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική και ύστερα για την άνοδο της ομάδας του χωριού μου, του Ατρόμητου Στρογγυλής στην Α1. Μακάρι να είχα δυο καρδιές…, αλλά η καρδιά μου μοιράζεται στον Κρόνο και τον Ατρόμητο… Για τον Κρόνο, τον πρόεδρο και τον κόσμο μας θα πρέπει να τα δώσουμε όλα φέτος και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε! »