ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συγκλονίζει ο θάνατος του 15χρονου στους Παξούς - Τι λέει ο δήμαρχος του νησιού - ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονίζει ο θάνατος του 15χρονου στους Παξούς - Τι λέει ο δήμαρχος του νησιού - ΒΙΝΤΕΟ

"Τέτοια γεγονότα σε μια μικρή κοινωνία σαν τη δικά μας έχουν έναν ισχυρό αντίκτυπο, είναι ένα εξαιρετικά τραγικό γεγονός, ένας νεαρός άνθρωπος που κάνει τις διακοπές του με την οικογένεια του, να βρίσκεται θανατηφόρα χτυπημένος από το σκάφος που κυβερνούσε ο πατέρας του" δήλωσε ο Δήμαρχος των Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος, στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.

"Από τη στιγμή που συνέβη αυτό και μετά όλοι οι άνθρωποι εδώ στο νησί είναι κοντά σε αυτή την οικογένεια, τους έχουμε διαμηνύσει μέσω του τουριστικού πράκτορα τους, ότι για ότι χρειαστούν είμαστε στη διάθεσή τους. Μέχρι στιγμής οι άνθρωποι δεν ζήτησαν κάτι, προσπαθούν από ότι καταλαβαίνω με αξιοπρέπεια και ψυχραιμία να αντιμετωπίσουν το θέμα και σήμερα θα αναχωρήσουν από τους Παξούς" τόνισε.

"Οι συνθήκες δεν συνηγορούσαν για να γίνει κάτι τέτοιο, το σκάφος ήταν καινούργιο, ο χειριστής φαίνεται να είχε τα προσόντα και την εμπειρία, δεν υπήρχαν αίτια για να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε με λεπτομέρειες τι συνέβη" ανέφερε.

Δείτε το βίντεο από το Epsilon:


enikos.gr