ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συναυλία διαμαρτυρίας – συσπείρωσης την Πέμπτη 5/7 στη ΛευκίμμηΣυναυλία διαμαρτυρίας – συσπείρωσης την Πέμπτη 5/7 στη Λευκίμμη

Με κεντρικό σύνθημα «Ούτε στη Λευκίμμη ούτε πουθενά» διοργανώνεται από τη Λαϊκή Συνέλευση Λευκίμμης συναυλία διαμαρτυρίας – συσπείρωσης την Πέμπτη 5/7, στις 8μμ στο Γυμνάσιο Λευκίμμης.

Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρεται:
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί και εννοούμε ΟΛΟΙ μαζί (κινήματα, σύλλογοι, πολίτες, αλληλέγγυοι) να ενώσουμε φωνές και δυνάμεις να τσακίσουμε τον τρόμο . 
Γιατί εμείς έχουμε το δίκιο !

Υ.Γ Όλοι μαζί χωρίς Ναζί

1 σχόλιο: Leave Your Comments

  1. χρηστος πλασκασοβιτης Οι ώρες είναι δύσκολες.Απαιτείται συστράτευση δυνάμεων και των τριών δημοκρατικών κινημάτων της Λευκίμμης αλλά και όλων των συλλόγων της Κέρκυρας.Να διεκδικήσουμε ορθολογική ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων,με ολιστική προσέγγιση και σεβασμό στο περιβάλλον. ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΤΕΜΠΛΟΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΙΜΜΗ.Ο κερκυραίος πολίτης είναι πιο έτοιμος από ποτέ για διαλογή στην πηγή .ΟΙ ΛΕΥΚΙΜΜΙΩΤΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ.Οι ευθύνες της οικολογικής καταστροφής που συντελείται στην Κέρκυρα βαραίνουν την Δημ. Αρχή, την Περιφέρεια Ι.Ν. ,τις Υγειονομικές υπηρεσίες που σιωπούν εκκωφαντικά ,αλλά πρωτίστως την κρατική εξουσία η οποία σχεδιάζει στο πόδι και εκθέτει την κοινωνία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή