ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δίδυμο από Πανλευκάδιο στον Αστέρα και Πελάης σε πολλαπλό ρόλο!Δίδυμο από Πανλευκάδιο στον Αστέρα και Πελάης σε πολλαπλό ρόλο!

Μετά από τις σημαντικές ανανεώσεις βασικών παικτών ο Αστέρας ανακοίνωσε μεταγραφικό δίδυμο από Λευκάδα. Είναι κινήσεις που δείχνουν ότι ο Αστέρας θα έχει και στη νέα σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο. Το μεταγραφικό δίδυμο από τον Πανλευκάδιο που πέρυσι αγωνιζόταν στη Γ΄Εθνική αποτελείται από τον Μάριο Ιωακειμίδη και Βασίλη Μουχερίδη.

Η άλλη σημαντική είδηση από τον Πετριτή αφορά τον Ιουλιανό Πελάη που εκτός από ποδοσφαιριστής, θα αναλάβει τις Ακαδημίες του Αστέρα ξεκινώντας  την προπονητικήτου καριέρα.

Οι ανακοινώσεις:

1. «Ο Αστέρας Πετριτή ανακοινώνει την απόκτηση του Ιωακειμίδη Μάριου και του Μουρεχίδη Βασίλη από την ομάδα του Πανλευκάδιου. Ο Ιωακειμίδης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ομάδα του Αχαρναϊκού και ο Μουρεχίδης στην Πίνδο Κόνιτσας. Να τους ευχηθούμε καλή σεζόν, με υγεία και επιτυχίες!»

2. Ο Αστέρας Πετριτη ανακοινώνει την πρόσληψη του Ιουλιανού Πελαη ως υπεύθυνου των ακαδημιών του Αστέρα. Η ισχυρή προσωπικότητα και η εμπειρία του Ιουλιανού θα προσφέρει τα μέγιστα στην βελτίωση και ανάδειξη των νέων αστεριών της ομάδας μας. Ο Ιουλιανός επίσης θα συνεχίσει να αποτελεί ενεργό μέλος της ανδρικής ομάδας του Αστέρα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!