ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σύλληψη αλλοδαπού στον Κάβο - Η νέα «τρέλα» με το «αέριο γέλιου»


Σύλληψη αλλοδαπού στον Κάβο - Η νέα «τρέλα» με το «αέριο γέλιου»

Συνελήφθη, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στον Κάβο Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας Κέρκυρας (Ο.Π.Κ.Ε.), 19χρονος πλανόδιος αλλοδαπός, για νοθεία τροφίμων.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 19χρονου αλλοδαπού, καθώς κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, (24) αμπούλες με αέριο γέλιου, το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ, μπαλόνια και μία μεταλλική συσκευή απελευθέρωσης αερίου.

Προανάκριση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε στον κ.  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

Η νέα «τρέλα»

Η ανεξέλεγκτη και μη κατάλληλη χρήση του υποξειδίου του αζώτου έχει προκαλέσει δεκάδες ασφυκτικούς θανάτους

Η νέα «τρέλα», που έχει κατακλύσει την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, λέγεται «αέριο γέλιου» ή «αέριο ευθυμίας» ή ακόμα και «αέριο των ηλιθίων». Το ναρκωτικό αυτό έχει φτάσει και στους δημοφιλείς ελληνικούς νεανικούς τουριστικούς προορισμούς με τις μικρές αμπούλες που περιείχαν το αέριο να έχουν αντικατασταθεί από μπαλόνια, τα οποία οι νέοι καταναλώνουν σαν τρελοί.

Το νέο τρεντ ήρθε για να αντικαταστήσει τα παράνομα ναρκωτικά στα κλαμπ και τους δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας καθώς μερικές εισπνοές από υποξείδιο του αζώτου προκαλεί μία αυτόματη ευθυμία και γέλιο.