ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σήμερα οι διαδηλώσεις για τη Λευκίμμη σε Κέρκυρα και Αθήνα – αύριο στα δικαστήρια


Σήμερα οι διαδηλώσεις για τη Λευκίμμη σε Κέρκυρα και Αθήνα – αύριο στα δικαστήρια


Σε εξέλιξη η σύσκεψη στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την οποία έχει συγκαλέσει ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος. Συμμετέχουν ο Δήμαρχος και εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων αλλά απουσιάζουν όλοι οι προσκεκλημένοι φορείς της Λευκίμμης, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοινώσεις και συλλογικά και μεμονωμένες για την απόφαση τους αυτή.

Στο μεταξύ σήμερα είναι προγραμματισμένες δύο διαδηλώσεις «ενάντια στο περιβαλλοντικό και κοινωνικό έγκλημα που συντελείται στη Λευκίμμη» που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Αγώνα και Αλληλεγγύης για τη Λευκίμμη.

Σήμερα Πέμπτη στις 7.30 στην Κέρκυρα στην Πλατεία Γεωργάκη θα γίνει η συγκέντρωση και στη συνέχεια πορεία που θα καταλήξει στην πλατεία Δημαρχείου όπου προγραμματίζουν να εξελιχθεί σε λαϊκή συνέλευση.

Την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη διαδήλωση στην Αθήνα στην Πλατεία στο Μοναστηράκι η οποία θα κατευθυνθεί προς το Σύνταγμα.

Παράλληλα σήμερα με ανάρτηση του στο Φ/Β ο σύλλογος Αλεύχιμον καλεί τους Λευκιμμιώτες σε συγκέντρωση για αύριο Παρασκευή στις 2.00 μ.μ. σε ένδειξη συμπαράστασης στους δύο συλληφθέντες.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Την Παρασκεύη 27/07 στις 14:00, όλοι στα δικαστήρια για συμπαράσταση στους Γρηγόρη Βέργη και Γιάννη Πανδή.»

ΠΗΓΗ: ert.gr