ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

… Μετακομίζει στις Αργυράδες ο Ανδρέας Βάρελης!… Μετακομίζει στις Αργυράδες ο Ανδρέας Βάρελης!

Την πρώτη και σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε επίσημα ο Κρόνος. Ο λόγος για έναν από τους κορυφαίους γκολκίπερ του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, ένα διαμάντι των γηπέδων τον Ανδρέα Βάρελη. Στα 27 του χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει μετά από μια διετία μεγάλων επιτυχιών από τη Λευκίμμη στον Κρόνο. Με την αναμενόμενη ανανέωση της συνεργασίας με Σ. Ζάχο και με τον νεαρό Τσάμη ο Κρόνος θα έχει ένα εξαιρετικό τρίο τερματοφυλάκων από τα κορυφαία σε όλη τη Γ΄Εθνική!

Ας σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Βάρελης είχε κάνει και μια 6μηνη … θητεία παλαιότερα στον Κρόνο. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ορφέα και στη συνέχεια από τον Ολυμπιακό Μαντουκιού. Πριν κλείσει τα 20  στον ΑΟ Κέρκυρα στην Κ20. Μετά το 6μηνο στον Κρόνο στον ΑΕΤΟ Ρίου σε μια περίοδο που φοιτά στο Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Σταθμός στην καριέρα του η μεταγραφή στον Όλυμπο. Με τον ιστορικό αγωνίζεται στη Δ΄ Εθνική και συμβάλλει στη μεγάλη επιτυχία τηα ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Μεγάλες επιτυχίες απολαμβάνει και την προηγούμενη διετία με την ΑΕΛ. Νταμπλ και Σούπερ καπ το 2016 – 17 και πέρυσι μια εξαιρετική πορεία στη Γ΄Εθνική.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο Ανδρέας Βάρελης ανήκει στην οικογένεια του Κρόνου για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Ανδρέα υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Βάρελη στο www.argyrades.gr
«Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Κρόνου. Είναι μεγάλη πρόκληση η συνεργασία με τον Κρόνο, μια ομάδα στην οποία έχω παίξει στο παρελθόν και τώρα με πρόεδρο τον Γ. Καραϊσαρλή έχει υψηλούς στόχους. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Γ. Καραϊσαρλής και τι έχει προσφέρει στο κερκυραϊκό  ποδόσφαιρο. Ο Κρόνος έχει πολύ καλό ρόστερ και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, να είμαστε όλοι υγιείς και με σκληρή προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας στη Γ΄ Εθνική.»