ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Π. Λαφαζάνης: «Θα φύγουν νύχτα»

Λαφαζάνης,lafazanis
Π. Λαφαζάνης: «Θα φύγουν νύχτα»


Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο γραμ. της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης εκτελεί διήμερη περιοδεία. Σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το Τεμπλόνι και συναντήθηκε με το ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου. Νωρίτερα ο κος Λαφαζάνης ζήτησε να επισκεφθεί το χώρο του ΧΥΤΑ όπου όμως δεν του επετράπη η είσοδος με εντολή του δημάρχου και του προέδρου του ΣΥΔΙΣΑ, όπως μετέφερε στον κο Λαφαζάνη ο αστυνομικός διευθυντής. Την απαγόρευση αυτή κατήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας ο οποίος έκανε λόγο για φασισμό που επιβάλλεται στην Κέρκυρα με πολλές μορφές. Μάλιστα σε επικοινωνία του με την εισαγγελέα κα Τατάκη στην οποία κατήγγειλε το περιστατικό και εκείνη του είπε ότι η είναι έκνομη ενέργεια η απαγόρευση. Επίσης προέβλεψε ότί «πολύ γρήγορα θα φύγουνε νύχτα αυτοί οι άνθρωποι από το νησί της Κέρκυρας».
Δηλώσεις έκανε και η πρόεδρος του συλλόγου του Τεμπλονίου Μάγδα Παπανικολοπούλου η οποία τόνισε ότι τα σκουπίδια δεν πέφτουν στα κλειστά κύτταρα αλλά συγκεντρώνονται στο χώρο του κομπόστ

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τους πρώην συμβασιούχους του Δήμου Κέρκυρας στους οποίους εξέφρασε την συμπαράσταση του και τόνισε ότι οι αυστηροί όροι της προκήρυξης, όπως το σημείο που αναφέρει ότι απαιτείται απολυτήριο γυμνασίου, λειτουργούν απαγορευτικά για την πρόσληψη πρώην εργαζομένων για πολλά χρόνια και σήμερα ανέργων σε ηλικία 60 ετών, απαγορευτική για να βρουν άλλη εργασία. Ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας δήλωσε ότι αυτό που ζητά είναι να επισπευθεί η έκδοση των δικαστικών αποφάσεων που χρονοτριβούν.

Ελπίδες ότι θα δικαιωθούν στα δικαστήρια εξέφρασε ο εκπρόσωπος των πρώην συμβασιούχων Ν. Βλάχος ο οποίος είπε΄οτι σε πολλές περιοχές έχουν λάβει θετικές αποφάσεις τα δικαστήρια.
Εκλογικά τερτίπια χαρακτήρισε ο Π. Λαφαζάνης την τροπολογία που κατέθσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε αρνητικά το να γίνουν πολλές εκλογές σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Αυριο ο κος Λαφαζάνης θα περιοδεύσει στη Λευκίμμη όπου το βράδυ θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στη γέφυρα στο ποτάμι.


ΠΗΓΗ: ert.gr, Μαρία Παγκράτη