ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τα δέματα του … θανάτου που μεταφέρονται στη Χωματερή Λευκίμμης – Ιδού οι φωταγραφίες - ντοκουμέντα!Τα δέματα του … θανάτου που μεταφέρονται στη Χωματερή Λευκίμμης – Ιδού οι φωταγραφίες - ντοκουμέντα!

Σήμερα μπορούν και οι πιο δύσπιστοι να πειστούν ότι τα δέματα που μεταφέρονται στη χωματερή Λευκίμμης δεν είναι παρά όλων των ειδών τα σκουπίδια, χωρίς να τηρούνται οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις και περιορισμοί της απόφασης του ΣτΕ. Με άλλα λόγια η Λευκίμμη θάβεται στα σκουπίδια από μια δράκα ανθρώπων, υποτίθεται εκπροσώπων με τη συνοδεία των ΜΑΤ.

Αυτό αποκαλύπτεται από τα πανάκριβο και με τα ΜΑΤ συνοδεύομενο δέμα που παράπεσε στον Μαραθιά κατά την μεταφορά του  και περιμάζεψαν, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες.


Ο Γρηγόρης Βέργης  που μόλις χθες απελευθερώθηκε μετά από την πίεση του κινήματος συμπαράστασης και αλληλεγγύης, αφού είχε συλληφθεί την περασμένη Δευτέρα, έφτασε μαζί με άλλους στο σημείο όπου έπεσε και άνοιξε το δέμα και η αποκάλυψη δεν άργησε να έρθει .


Οικιακά Απορρίμματα , από τρόφιμα μέχρι τσάντες και παπούτσια έχουν βρεθεί μέσα στο δέμα σύμφωνα με τους κατοίκους , ενώ η δυσοσμία που βγαίνει από αυτό είναι τόσο έντονη, που κρατούν τα πρόσωπα τους καλυμμένα .

Μια ακόμα αδιάψευστη απόδειξη για το δίκιο των Λευκιμμιωτών και όσων αγωνίζονται ενάντια στον ΧΥΤΑ, τη βία και την τρομοκρατία της τοπικής και κεντρικής εξουσίας.

ΦΩΤΟ από FACEBOOK