ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΠΑΝΗΓΥΡΙ-σαν στον ΚΡΟΝΟ και βράβευσαν τον Γιάννη Καραϊσαρλή! ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ
ΠΑΝΗΓΥΡΙ-σαν στον ΚΡΟΝΟ και βράβευσαν τον Γιάννη Καραϊσαρλή!  ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Το πανηγύρι στον Άη – Γιώργη Αργυράδων που οργάνωσε ο ΚΡΟΝΟΣ την Παρασκευή 27/7 σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Πολύς κόσμος, παρά τις δύσκολες μέρες και ένα καλό κλίμα δείγμα της συμπαράστασης των φιλάθλων προς την Ομάδα και τη Διοίκηση Γ. Καραϊσαρλή που σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ενισχύει με σημαντικές μεταγραφές την ομάδα με στόχο μια καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. 

Η Ορχήστρα ΟΔΥΣΣΕΙΑ που πάντα ξέρει να διασκεδάζει και να ξεσηκώνει το κοινό με τη εξαιρετική συγχωριανή μας Αγγελική  Καββαδία ξεσήκωσαν τον κόσμο. Αξιοσημείωτη η συμμετοχή πολλών επισκεπτών Ελλήνων και Αλλοδαπών.
Σημαντικό γεγονός η βράβευση του προέδρου των μεγάλων επιτυχιών, του Γιάννη Καραϊρλή από τους Αργυραδίτες της Αθήνας που ποτέ δεν ξεχνούν τον τόπο τους και τον Κρόνο. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καββαδίας (Μπέκος) ως εκπρόσωπος του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών απένειμε τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Καραισαρλή επισημαίνοντας την προσφορά του προς τον Κρόνο και προβάλλοντας το αίτημα των Αργυράδων και του Κρόνου για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στις Αργυράδες. Επίσης ο Λευτέρης Καλούδης που έχει συνδέσει διαχρονικά το όνομά του με τον Κρόνο προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες, ως πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων Κρόνου της Αττικής (ΣΦΙΚΑ) απένειμε πλακέτα στον πρόεδρο Γιάννη Καραϊσαρλή εκφράζοντας ευχές και ευχαριστίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από τον εξαιρετικό φίλο φωτορεπόρτερ Σπύρο Σουρβίνο


Εκτός από τα μέλη του ΔΣ που κόπιασαν για την επιτυχία του Πανηγυριού σημαντική συμβολή είχαν πολλοί εθελοντές που προσπάθησαν και εξυπηρέτησαν άψογα το κοινό. Φυσικά η Εκκλησία με τον Παπα Αριστείδη που έχει πάντα θετική προσφορά, αλλά και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα.


ΦΩΤΟ: Κώστας Γ. Καλούδης