ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΟΚΕΣΑ: Έξω τα ΜΑΤ - ΟΧΙ σε ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ/Χωματερές


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ο.ΚΕ.Σ.Α.)
τηλ.: Προέδρου: 6972033347 , Γ. Γραμματέα: 6972284907

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α 27 / 06 / 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΚερκυραϊκώνΣυλλόγων Αττικής σε έκτακτη συνεδρίασή του, σήμερα 27 Ιουνίου 2018 με απόφασή του

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την απόβαση και παρουσία των ΜΑΤ και άλλων δυνάμεων καταστολής στην περιοχή του ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ , θέση ΜΕΣΟΡΑΧΙΑ .

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την πολιτική της Κυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ), Της Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων ( ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑΕ ) και της Δημοτικής Αρχής Κέρκυρας (ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑΕ ) που από κοινού επιχειρούν με ΡΟΠΑΛΑ και ΜΑΤ να ανοίξουν τώρα , μετά από δέκα χρόνια ,τον ακυρωμένο με αγώνες των Λευκιμμιωτών «ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ».

Η Ο.ΚΕ.Σ.Α. με ψήφισμα ( στο πρόσφατο 20ο συνέδριό της )από την πρώτη στιγμή ζήτησε να σταματήσει κάθε προσπάθεια για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και να παύση αμέσως η χρήση του ΧΥΤΑ ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥ.

Οι Κερκυραίοι της Αττικής:

Λέμε ΟΧΙ σε ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ-ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ και ΟΧΙ στις πολιτικές ανταγωνιστικότητας και επιχειρηματικότητας όλων των κυβερνήσεων, που υπακούουν στις εντολές της Ευρωπαϊκής Ενωσης του Κεφαλαίου και έχουν καταστρέψει το περιβάλλον και την υγεία μας για να αυξάνουν τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων .

Λέμε ΝΑΙ, στην ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και στο ΝΗΣΙ μας , με αποκλειστικά δημόσια δαπάνη και επιστημονική διερεύνηση των καταλληλότερων χώρων, καθώς και πλήρη προστασία των εργαζομένων.

Παλεύουμε συλλογικά με τους εργαζόμενους του τόπου μας, που διεκδικούν λύσεις , προβάλλοντας τον κοινωνικό χαραχτήρα των προβλημάτων και απαιτούμε να φύγουν

ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΛΕΥΚΙΜΜΙΩΤΩΝ , ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Η Πρόεδρος : Ευδοκία Μακαντάνη               Η Γεν. Γραμματέας : Νικολέττα Σαμοϊλη