ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η κινητοποίηση στο γεφύρι της Μεσογγής ενάντια στα ΜΑΤ και τον ΧΥΤΑ (φωτο)Η κινητοποίηση στο γεφύρι της Μεσογγής ενάντια στα ΜΑΤ και τον ΧΥΤΑ (φωτο)

Συμβολικός αποκλεισμός - Κινητοποίηση ενάντια στην αστυνομική παρουσία αλλά και τη χρήση του ΧΥΤΑ Λευκίμμης πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 21/7 στο γεφύρι της Μεσογγής από εργατικά σωματεία, το ΠΑΜΕ με τη συμμετοχή του Αλεύχιμον και άλλων φορέων της Λευκίμμης.
Συμμετείχαν ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, το συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Κέρκυρας, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας και ο Παγκερκυραϊκός Σύνδεσμος Αυτοαπασχολούμενων, Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων. Ολοκληρώθηκε στις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου ο συμβολικός αποκλεισμός στο γεφύρι της Μεσογγής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των σωματείων : «o αποκλεισμός στη Μεσογγή, έχει συμβολικό και προειδοποιητικό χαρακτήρα. Δεν θα μείνουμε εκεί. ΑΝ δεν φύγουν ΤΩΡΑ οι δυνάμεις καταστολής από τη Λευκίμμη και όλο το νησί, το επόμενο ραντεβού θα είναι στο αεροδρόμιο, το λιμάνι και όπου αλλού χρειαστεί».Στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση της κινητοποίηση στο γεφύρι της Μεσογγής, οι ξενοδοχοϋπάλληλοι πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή των Μωραΐτικων.