ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» απαγόρευση κυκλοφορίας στη Λευκίμμη – Το ντοκουμέντο της ντροπής!«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» απαγόρευση κυκλοφορίας στη Λευκίμμη – Το ντοκουμέντο της ντροπής!

Αποκλεισμός δρόμων –αυθαίρετες συλλήψεις και προσαγωγές στο σωρό με τη «λογική» του «αδύνατου κρίκου» - ξυλοδαρμοί κατοίκων – Υπεύθυνες δηλώσεις για να πάνε στα χωράφια τους ακόμα και με συνοδεία αστυνομικών είναι μερικά από τα κομμάτια  που συνθέτουν το παζλ της βίας και της τρομοκρατίας που τείνει να γίνει καθεστώς στη Λευκίμμη.

Η καθημερινότητα δύσκολη για κατοίκους και επισκέπτες, αφού ακόμα και η κυκλοφορία στους δρόμους της Λευκίμμης είναι δύσκολη, με την απειλή της σύλληψης ή της προσαγωγής ή του ξυλοδαρμού να είναι μια θλιβερή πραγματικότητα.
Για αυτό και το συλλαλητήριο, αύριο Σάββατο 14 Ιουλίου στις 20:00 προκειμένου οι κάτοικοι όχι μόνο της Λευκίμμης, άλλα και όλης της Κέρκυρας, να εκφράσουν για μια ακόμα φορά την αντίθεσή τους στην αστυνομοκρατία έχει ιδιαίτερη σημασία.


Το Start παρουσίασε το έγγραφο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, το οποίο φέρει την υπογραφή του Αστυνομικού Διευθυντή, Σπυρίδωνα Αλαμάνου και περιγράφει πλήρως τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή…

1-18

2-12