ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συνεχίζεται η απαγόρευση, αλλά και η αντίσταση στη Λευκίμμη - Λαϊκή συνέλευση την ΠαρασκευήΣυνεχίζεται η απαγόρευση, αλλά και η αντίσταση - Λαϊκή συνέλευση την Παρασκευή - Το ΒΙΝΤΕΟ της επίθεσης

Με νέα απόφαση από την Αστυνομική Διεύθυνση παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Περιφερερειακής Οδού Λευκίμμης, από τη διασταύρωση Νεοχωρίου- Μελικίων ως την διασταύρωση Κάβου έως το μεσημέρι της 23ης Ιουλίου , με άλλα λόγια παρατείνεται το καθεστώς της απαγόρευσης και της κρατικής βίας και τρομοκρατίας.
Όπως ενημερώνει, σύμφωνα με την με αριθμ πρωτ. 2514/1/143-β από 16-07-2018, απόφαση της Δ.Α Κέρκυρας, παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Περιφερερειακής Οδού Λευκίμμης, από τη διασταύρωση Νεοχωρίου- Μελικίων ως την διασταύρωση Κάβου από 12:00 ώρα της 16-07-2018 έως την 12:00 ώρα της 23-07-2018.

Στη Λευκίμμη το κίνημα της περιοχής ενάντια στην λειτουργία του ΧΥΤΑ και ο Πολιτιστικός-Περιβαλλοντικός Σύλλογος «ΑΛΕΥΧΙΜΟΝ» καλούν όλες τις συλλογικότητες του Νότου σε λαϊκή συνέλευση την Παρασκευή στις 19:30 στην αίθουσα λόγου και τέχνης στο Γυμνάσιο Λευκίμμης.
Μια καθοριστική παλλευκιμμαϊκή συνέλευση από την οποία θα καθοριστούν οι παραπέρα κινητοποιήσεις ενάντια στον ΧΥΤΑ και το καθεστώς της ΜΑΤοκρατίας, της κρατικής βίας και τρομοκρατίας.


Το Βίντεο της επίθεσης με τα χημικά

*Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο FACEBOOK από τον κ. Γρηγόρη Βέργη.