ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δεύτερο μπλόκο στον Π. Λαφαζάνη για το ΧΥΤΑ Νότου - ΒΙΝΤΕΟ


 
ΦΩΤΟ startmedia.gr
Δεύτερο μπλόκο στον Π. Λαφαζάνη για το ΧΥΤΑ Νότου  - ΒΙΝΤΕΟ

Νέο «Απαγορεύεται» για τον Γραμματέα της ΛΑ.Ε , Παναγιώτη Λαφαζάνη, όταν επιδίωξε να επισκεφθεί τη χωματερή του Νότου.

Χθες, Παρασκευή 13/7 στις 7.00 μμ ο Π. Λαφαζάνης συνοδευόμενος από τον πρώην βουλευτή της ΛΑ.Ε , Στέφανο Σαμοϊλη και μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΛΑ.Ε δεν μπόρεσαν να μπουν στον χώρο του ΧΥΤΑ , αφού όπως τους ενημέρωσαν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας , με εντολή από Δήμαρχο Κώστα Νικολούζο  απαγορεύεται η είσοδος. Με άλλα λόγια ο Δήμαρχος σε ρόλο φρουράρχου εφαρμόζει τη λογική «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», δίνει εντολές στην αστυνομία θέτοντας και αυτή ακόμα την κοινοβουλευτική δημοκρατία στον … γύψο.
LAFAZANHS-LEYKIMMH.Still001
ΦΩΤΟ satrtmedia.gr
Τόσο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης , όσο και ο Στέφανος Σαμοϊλης,επιδίωξαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο, χωρίς επιτυχία!

O Π. Λαφαζάνης , δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση στον Δήμαρχο Κέρκυρας , Κώστα Νικολούζο , στον αντιδήμαρχο Σπύρο Ασπιώτη , αλλά και στον Αστυνομικό Διευθυντή Κέρκυρας.

Η απαγόρευση εισόδου στη χωματερή ή ΧΑΔΑ ή ΧΥΤΑ Λευκίμμης ακόμα και σε ηγέτη πολιτικού κόμματος συνιστά για αντιδημοκρατική και μικρόψυχη ενέργεια που αντιβαίνει τα δημοκρατικά αισθήματα και την φιλόξενη διάθεση του κερκυραϊκού λαού. Είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα του καθημερινού οργίου κρατικής βίας και τρομοκρατίας που έχει επίκεντρο τη ΜΑΤοκρατούμενη Λευκίμμη!

Ο Π. Λαφαζάνης το βράδυ μίλησε σε συγκέντρωση στο Ποτάμι Λευκίμμης.
ΦΩΤΟ www. argyrades.gr


Δείτε τις δηλώσεις του από το ΒΙΝΤΕΟ που δημοσιοποίησε το corfutvnews.gr