ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η «χρυσή» γενιά του Αστέρα συνεχίζει!
Η «χρυσή» γενιά του Αστέρα συνεχίζει!

Ο βασικός κορμός που χάρισε μεγάλες επιτυχίες στον Αστέρα Πετριτή  παραμένει στο λιμάνι. Οι τέσσερις της «χρυσής γενιάς» Χρ. Γεωργοπάλης, Δημήτρης Στούπας, Σπύρος Στούπας, Παναγιώτης Λέσσης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα της καρδιάς τους.  Στις αρχές του Σεπτεμβρίου θα ξεκαθαρίσει και το τι θα συμβεί με το Νίκο Γεωργοπάλη. 

Μαζί με αυτούς θα είναι και οι Κώστας Μάμαλος και Σπύρος Αυλωνίτης … παλιοί γνώριμοι για να συνθέσουν μια ισχυρή ομάδα με υψηλούς στόχους.

Οι επίσημες ανακοινώσεις

Μαζί με τον Αστέρα και οι Σπύρος Στουπας, Δημήτρης Στουπας, Χρήστος Γεωργοπαλης και Παναγιώτης Λεσσης. Η χρυσή γενιά του Πετριτη θα είναι παρών στην προσπάθεια του Αστέρα τους με όρεξη και δίψα για νέες επιτυχίες! Να τους ευχηθούμε να έχουν υγεία και επιτυχίες. 
Υ.Γ. Αρχές Σεπτεμβρίου θα γνωρίζουμε τι θα συμβεί με τον Νίκο Γεωργοπαλη. Η μεγάλη επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας για να βρίσκεται κοντά μας δίνουν πολλές πιθανότητες στο να είναι σύντομα μαζί μας.


-Ο Αστέρας ανακοινώνει την παραμονή του Κώστα Μαμαλου. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!


Ο Αστέρας ανακοινώνει την παραμονή του Σπύρου Αυλωνίτη. Ο Σπύρος μετά το σοβαρό τραυματισμό του επιστρέφει για να βοηθήσει και αυτός τον Αστέρα. Να του ευχηθούμε να έχει υγεία και επιτυχίες!