ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Αργυραδίτης Διονύσης Καταβάτης στον Πανηλειακό!


Ο Αργυραδίτης Διονύσης Καταβάτης στον Πανηλειακό!Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής  από τα ... σπλάχνα του Κρόνου θα φορέσει φέτος τη φανέλλα του ιστορικού  Πανηλειακού στη Γ’ εθνική.

Ο Διονύσης Καταβάτης από τα σπάνια ποδοσφαιρικά ταλέντα που ξεχωρίζει για τον χαρακτήrα και το ήθος λόγω σπουδών στην Πάτρα, εδώ και λίγα χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες της Πελοποννήσου. Αρχικά, στον Φαραϊκό, στη συνέχεια στη Δόξα Νέας Μανολάδας, μετά στη Νίκη Προαστείου, και φέτος έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Ο Διονύσης από την … κούνια γράφτηκε στην παιδική ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ και μόλις 13 χρονών φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Του ταιριάζει τόσο πολύ που δεν την έχει ξαναβγάλει γράφοντας σελίδες δόξας. 13 χρονών βάζει γκολ, χωρίς να είναι επιθετικός. Μα υπάρχει συγκεκριμένη θέση που δεν έχει παίξει; Σε όποια, σχεδόν, θέση είχε ανάγκη η ομάδα έπαιζε. Από αμυντικό και επιτελικό χαφ μέχρι τελευταίος αμυντικός. Και με την … πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, το γκολ, σχέση … έρωτα. Ιδιαίτερα από στημένες φάσεις; Σουτ φαρμάκι και με μοιρογνωμόνιο. Μέχρι και από κόρνερ έχει βάλει γκολ. Στις Μεικτές παίδων και νέων της Κέρκυρας έχει διακριθεί όσο λίγοι. Και από προτάσεις; Πληθώρα..., αλλά η αγάπη για τον Κρόνο τον κρατούσε μόνιμα στις Αργυράδες, μέχρι  που οι απαιτήσεις στο τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πολυτεχνείου τον ανάγκασαν να μετοικήσει στην Πάτρα. Σοφά κάνει και προσπαθεί να συνδυάσει ποδόσφαιρο και σπουδές. 

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Διονύση Καταβάτη.
Ο 22χρονος (7/8/1996) Κερκυραίος μεσοεπιθετικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Κρόνο Αργυράδων, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, και στην συνέχεια λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων μετακόμισε στην Πάτρα, όπου και εντάχθηκε στον Φαραϊκό.
Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην Ηλεία με τα χρώματα της Δόξας Ν. Μανολάδας ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Προαστείου.
Ο Πανηλειακός τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα.