ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ της «παλιάς» στο μουσείο ΚαποδίστριαΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ της «παλιάς» στο μουσείο ΚαποδίστριαΤο νέο Μουσείο Καποδίστρια, φιλοξενεί την πρώτη μεγάλη θερινή συναυλία στο ξέφωτο της Κουκουρίτσας Ευρωπούλων.
Η Συμφωνική Ορχήστρα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας (Παλαιά) θα δώσει συναυλία με τίτλο «Ο Καποδίστριας και η Εποχή του», υπό τη διεύθυνση του Άλκη Μπαλτά, παρουσιάζοντας έργα μεγάλων συνθετών τα οποία συμπίπτουν με σημαντικές χρονολογίες της ζωής και τη δράση του Ι. Καποδίστρια.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Καποδίστρια την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, ώρα 21:00.
Συγκεκριμένα θα παρουσιάσει έργα των Μότζαρτ, Μπετόβεν, Σούμπερτ, Γκλίνκα και Μάντζαρου με έναν μουσικό συνεκτικό ιστό, ακολουθώντας την πορεία του Ιωάννη Καποδίστρια, γνωστού -εκτός των άλλων- και για τη φιλομουσία του.
Συμμετέχει ως σολίστ ο βαρύτονος Πέτρος Καρύδης.
Σημαντικοί σταθμοί της διαδρομής του Ιωάννη Καποδίστρια θα αναδειχθούν και μέσα από σχετικές αναφορές σε αφήγηση (ελληνικά-αγγλικά) της Μαρίας Σουρβίνου.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για τη στήριξη του Μουσείου Καποδίστρια.

Εισητήρια:

Τιμή Εισιτηρίου: 10 Ευρώ. (Περιλαμβάνεται και περιήγηση στο Μουσείο Καποδίστρια από 19.00 έως 21.00).
Διάθεση εισιτηρίων:
Μουσείο Μουσικής Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας – Οδός Νικηφόρου Θεοτόκη 10 (Δευτέρα -Σάββατο: 09:30-13:30).
Μουσείο Καποδίστρια, Κουκουρίτσα Ευρωπούλων, Τρίτη – Κυριακή: 10:00 – 16:00. Στην είσοδο του Μουσείου Καποδίστρια, από τις 19:00, την ημέρα