ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Καταιγισμός μεταγραφών και ανανεώσεων από την ΑΕ ΛευκίιμμηςΚαταιγισμός μεταγραφών και ανανεώσεων από την ΑΕ Λευκίιμμης

Μία; Όχι! Δύο; Όχι! … Πέντε μεταγραφές και δυο ανανεώσεις ανακοίνωσε η ΑΕ Λευκίμμης! Δείγμα θετικόν για τους υψηλούς  στόχους που έχει φέτος η ομάδα.

Εν αρχή οι δύο πρώτες ανανέωσεις πολύ σημαντικές που αφορούν τον μεγάλο αρχηγό , τον Βαγγέλη Τσεβανέδη, και τον ακραίο μπακ, τον Σπύρο Βούλγαρη.

Οι πέντε σπουδαίες μεταγραφές κατά σειρά, λοιπόν είναι οι εξής:
Γιώργος Κιοσσέ, 33 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και την τελευταία εξαετία ήταν βασικός στέλεχος της Ερμιονίδας.
Κώστας Λίμα, 24 ετών, αριστερός μπακ, και γιος του σπουδαίου Νόνι Λίμα. Με θητεία στη Super League αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Καλλονής. Πέρυσι με τον ΑΟ Καραβά κατάκτησε  το κύπελλο Πειραιά. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε Αιολοκό (Football League), Νίκη Βόλου και Πανναξιακό.
 Κώστας Κιπτίου27 ετών αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Αλμυρό Βόλου, ενώ, κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Λαμία, Κισσαμικό, Ρήγα Φεραίο.
 Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι 23 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Πέρυσι αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο, ενώ, παλαιότερα, είχε παίξει στην Κ17 του ΠΑΟΚ, στον Ηρακλή, στην Καστοριά, στον Πιερικό, στον Ηρακλή Αμεπλοκήπων και στη Ρόδο.
Μάριος Σελμανάι, είναι Αλβανικής καταγωγής, 22 ετών και αγωνίζεται ως εξτρέμ, και ξεκίνησε την πορεία του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ, βρέθηκε και σε αυτά του Απόλλωνα. Από κει και πέρα, αγωνίστηκε στο Βύζαντα Μεγάρων, τον Φωστήρα και πέρυσι στη Θήβα.Οι ανακοινώσεις της ΑΕΛ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕΒΑΝΕΔΗ: Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό και αρχισκόρερ της ομάδας μας Βαγγέλη Τσεβανέδη.
Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης του εύχονται να είναι γερός πολλές επιτυχίες καιπρώτος σκόρερ στη Γ' Εθνική με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.

ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΗ: Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον δεξιό οπισθοφύλακα Σπύρο Βόυλγαρη.
Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.

ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...-Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιρίστη Κιοσσέ Γιώργο .
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται καλή ποδοσφαιρική σεζόν,υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της Λευκίμμης.

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ..
ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

-Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αριστερό οπισθοφύλακα Κώστα Λίμα.
Ο Πρόδρος το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.
ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ..
ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

-Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιτελικό μέσο Κιπτίου Κώστα.
Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται υγεία,καλό πρωτάθλημα και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΩΣΤΑ..
ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

-Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αριστερό κεντρικό αμυντικό Παπαδόπουλο Δημήτρη.
Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ...
ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

-Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αριστερό εξτρέμ Μάριο Σελμανάι.
Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται καλό πρωτάθλημα,να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΡΙΕ..
ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ....