ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Έμεινε στον Κρόνο για να μπαίνει ο «Γιούτσος»!Έμεινε στον Κρόνο για να μπαίνει ο «Γιούτσος»!

Μια ακόμα ανανέωση συνεργασίας μαζί παίκτη του βασικού κορμού, εν προκειμένω του Γιώργου Ανυφαντή, ο μέχρι στιγμής της Διοίκησης Καραϊσαρλή που επιμένει στους δοκιμασμένους ποδοσφαιριστές που αποτελούν τον κορμό της ομάδας των τελευταίων δυο χρόνων.

Ο Γιώργος Ανυφαντής έχει … προίκα το παρατσούκλι «Γιούτσος» από τον πατέρα του Γεράσιμο, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Κρόνο.
Ο Γιώργος, ένα μοντέρνο αριστερό μπακ – χαφ που γράφει τη δική του Ιστορία στα γήπεδα ως συλλέκτης τίτλων. Γεννημένος το 1991 στου Κυνοπιάστες ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΡΗ Μέσης πολύ πιτσιρικάς, σε ηλικία 14 χρονών. Μετά από ένα χρόνο το μεγάλο άλμα. Για δύο χρόνια στη ΒΟΛΙΔΑ που κατακτά το πρωτάθλημα της Α1 και ανεβαίνει στη Δ’ Εθνική. 

Ονειρεμένος σταθμός, αλλά την επόμενη χρονιά λόγω πανελλαδικών εξετάσεων «υποβιβάζεται» στον ΗΡΑΚΛΗ Αγίων Δέκα. Επόμενος σταθμό οι ΝΕΟΙ του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ και αμέσως μετά εκτόξευση με τον ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ. Κατάκτηση πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής – άνοδος στην Γ’ και αμέσως την επόμενη χρονιά άνοδος στην Β’ Εθνική. Μεγαλεία!  Στη συνέχεια στρατιωτική θητεία και ένταξη στην ιστορική ομάδα της ΡΟΔΟΥ που κάποτε έπαιζε και Α’ Εθνική. Στο τοπικό, τώρα πια, κατακτά νταμπλ. Η συλλογή τίτλων συνεχίστηκε με τον ΚΡΟΝΟ και την  κατάκτηση του Κυπέλλου, την εξαιρετική πορεία στους «8», το SUPER CUP και φέτος με το πρωτάθλημα και έπεται συνέχεια!

Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ανυφαντής από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας την τελευταία τριετία παραμένει στην ομάδα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία, προσωπική  και οικογενειακή προκοπή και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.
 Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Δηλώσεις

Ο Γιώργος Ανυφαντής δηλώνει στο www. argyrades.gr: «Ανανέωσα στο πι και φι τη συνεργασία μου με τον ΚΡΟΝΟ, χωρίς δεύτερη σκέψη, για τον Πρόεδρο, κυρίως, που τα τρία τελευταία χρόνια είχαμε άψογη συνεργασία. Όλοι οι παίκτες έχουμε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο και είμαστε μια μεγάλη οικογένεια.
Είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα έχει τον ίδιο κορμό και έχει όλες τι δυνατότητες φέτος να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε τα πάντα για τον κόσμο μας που από την αρχή του πρωταθλήματος θα είναι δίπλα μας. Είναι το μεγάλο μας όπλο. Γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να φτάσουμε τον ιστορικό Κρόνο ψηλά!».