ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συνελήφθησαν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονίου για παράνομη είσοδο στον Χ.Υ.Τ.Α. !Συνελήφθησαν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονίου για παράνομη είσοδο στον Χ.Υ.Τ.Α. !

Έχουν … ξεφύγει Δήμος – Περιφέρεια και Κυβέρνηση. Χωρίς φραγμός χρησιμοποιούν τη βία και την καταστολή. Μετά το εφιαλτικό τοπίο στη Λευκίμμη, συνεχίζουν με ανάλογε πρακτικές στο Τεμπλόνι. Στη σύλληψη μελών του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Τεμπλονίου, μεταξύ των οποίων και η πρόεδρος, Μάγδα Παπανικολοπούλου, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν τις 22:00.

Τα μέλη του Συλλόγου συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράνομης εισόδου τους στις εγκαταστάσεις του Χ.Υ.Τ.Α. Τεμπλονίου.

Σημειώνεται ότι κατά την είσοδό τους στον Χ.Υ.Τ.Α. δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη στον χώρο (σ.σ. ειδοποιήθηκαν εν συνεχεία, σύμφωνα με την κα Παπανικολοπούλου), ενώ ούτε ο φύλακας των εγκαταστάσεων τους

Πάντως σύμφωνα με την κ. Παπανικολοπούλου, θα υποβληθούν μηνύσεις από πλευράς του συλλόγου τόσο κατά του Δημάρχου Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζου, όσο και του Προέδρου του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. και Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Σπύρου Ασπιώτη για παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων στον χώρο του κομπόστ.

ΒΙΝΤΕΟ από startmedia.gr