ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συνελήφθησαν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονίου για παράνομη είσοδο στον Χ.Υ.Τ.Α. !Συνελήφθησαν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονίου για παράνομη είσοδο στον Χ.Υ.Τ.Α. !

Έχουν … ξεφύγει Δήμος – Περιφέρεια και Κυβέρνηση. Χωρίς φραγμός χρησιμοποιούν τη βία και την καταστολή. Μετά το εφιαλτικό τοπίο στη Λευκίμμη, συνεχίζουν με ανάλογε πρακτικές στο Τεμπλόνι. Στη σύλληψη μελών του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Τεμπλονίου, μεταξύ των οποίων και η πρόεδρος, Μάγδα Παπανικολοπούλου, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν τις 22:00.

Τα μέλη του Συλλόγου συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράνομης εισόδου τους στις εγκαταστάσεις του Χ.Υ.Τ.Α. Τεμπλονίου.

Σημειώνεται ότι κατά την είσοδό τους στον Χ.Υ.Τ.Α. δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη στον χώρο (σ.σ. ειδοποιήθηκαν εν συνεχεία, σύμφωνα με την κα Παπανικολοπούλου), ενώ ούτε ο φύλακας των εγκαταστάσεων τους

Πάντως σύμφωνα με την κ. Παπανικολοπούλου, θα υποβληθούν μηνύσεις από πλευράς του συλλόγου τόσο κατά του Δημάρχου Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζου, όσο και του Προέδρου του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. και Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Σπύρου Ασπιώτη για παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων στον χώρο του κομπόστ.

ΒΙΝΤΕΟ από startmedia.gr


1 σχόλιο: Leave Your Comments

  1. Ηκατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς .Τα αδικήματα που διαπράττονται εκ μέρους του ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ είναι καθημερινότητα πλέον,όπως η συνεχόμενη έκθεση σε κίνδυνο των πολιτών, η παράβαση καθήκοντος σε πολλές των περιπτώσεων ,η καταπάτηση θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου κ.α.,αποθρασσυνόμενοι πλήρως διώκουν και συλλαμβάνουν τους ανθρώπους που υπομένουν τόσα χρόνια την καταστροφή του περιβάλλοντος στο οποίο ζουν ,αλλά και την καταστροφή της ίδιας τους της ζωής. Έχει μεγάλες ευθύνες εδώ ο Δικηγορικός Σύλλογος και όλη η Νομική κοινότητα η οποία σιωπά εκκωφαντικά .Επίσης ευθύνες αναλογούν και στην Ιατρική κοινότητα για την μη ευαισθητοποίηση τους έναντι του προβλήματος της Δημόσιας Υγείας που έχει εγκατασταθεί τα τελευταία πολλά χρόνια στο νησί μας.Αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουν τόσοι Πόντιοι Πιλάτοι;Που είναι οι υγειονομικές υπηρεσίες;Γιατί αυτή η Ομερτά;Γιατί δεν ξεκινά από-χθες-η ολοκληρωμένη διαχείριση με τόσα εκατομμύρια ευρώ που έχουν κατασπαταληθεί και φαγωθεί από δω κι από κει;Πόσα θα φαγωθούν ακόμη;Είναι ερωτήματα που καλείται ο απλός Κερκυραίος να τα θέσει στον εαυτό του και πρέπει ο ίδιος να αναλάβει πρωτοβουλίες ως ενεργός πολίτης πλέον και χωρίς κομματικές παρωπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή