ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Mεγάλο Συλλαλητήριο Κυριακή 8 Ιουλίου από τον ΑλεύχιμονΑνακοίνωση - κάλεσμα στους κατοίκους και τις συλλογικότητες της Νότιας Κέρκυρας από τον Σύλλογο «Αλεύχιμον» για "μεγάλο συλλαλητήριο" την \ Κυριακή 8 Ιουλίου, στις 20:00, στον Περιφερειακό της Λευκίμμης, προκειμένου να εκφραστεί η αντίθεση "ενάντια στην κρατική βία και τρομοκρατία. Να απαιτήσουμε όλοι μαζί να φύγουν τα ΜΑΤ από τη Λευκίμμη"

Αναλυτικά το κάλεσμα του "Αλεύχιμον" :

«Καλούμε κάθε πολίτη και κάθε συλλογικότητα της Νότιας Κέρκυρας στο μεγάλο Συλλαλητήριο που διοργανώνουμε την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 και ώρα 8:00 μμ στον Περιφερειακό Λευκίμμης (περίπτερο) για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας και τον αποτροπιασμό μας ενάντια στη χούντα που ζούμε στον τόπο μας!

Ειδικότερα, καλούμε τις δύο Φιλαρμονικές της Λευκίμμης να συνοδεύσουν με πένθιμα εμβατήρια τη μεγάλη πορεία που θα ακολουθήσει μέσα στη Λευκίμμη (με κατεύθυνση τις Ριγγλάδες) με συνθήματα ενάντια στην κρατική βία και τρομοκρατία. Να απαιτήσουμε όλοι μαζί να φύγουν τα ΜΑΤ από τη Λευκίμμη, να ανοίξει άμεσα ο περιφερειακός και να σταματήσει το έγκλημα στα «Μεσοράχια».

Να απαντήσουμε στους φασίστες της εξουσίας, όπως αρμόζει στον πολιτισμένο λαό της πολύπαθης Λευκίμμης.

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ)».

Από το Διοικητικό Συμβούλιο