ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Επεισόδια στη ΜΑΤοκρατούμενη Λευκίμμη – Ελεύθεροι οι συλληφθέντες (video)Επεισόδια στη ΜΑΤοκρατούμενη Λευκίμμη – Ελεύθεροι οι συλληφθέντες (video)

Στην κατεχόμενη από τα ΜΑΤ Λευκίμμη και παρά την τρομοκρατία υπάρχουν και εστίες αντίστασης. Η οργή και ο θυμός απόρροια της βίας και της τρομοκρατίας παράγει εντάσεις. 

Σύμφωνα με το enimerosi.com:
Περίπου στις 2 το πρωί, ομάδα νέων ατόμων που βρισκόταν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, άρχισαν να φωνάζουν εναντίον της Αστυνομίας. Δημιουργήθηκε ένταση που είχε ως αποτέλεσμα να προσεγγίσει μια διμοιρία ΜΑΤ, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβει.
Τα επεισόδια κατέληξαν σε τρεις συλλήψεις και δύο προσαγωγές, πλημμεληματικού και πταισματικού χαρακτήρα. Και οι πέντε νεαροί αφέθησαν ελεύθεροι. Κατά τη διάρκεια το επεισοδίων δεν προκλήθηκαν ζημιές, ούτε τραυματισμοί.

Για συλλήψεις και το κλίμα τρομοκρατίας αναφέρεται σε μια σαρκαστική και καταγγελτική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης και ο μουσικοσυνθέτης Σπύρος Σαμοϊλης!:

Οι μπάτσοι, στη Λευκίμμη, συλλαμβάνουν μουσικούς, της ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ενάντια στο ΧΥΤΑ, μέσα στην καρδιά του χωριού......Έχουν ΠΑΝΤΟΥ, σπιούνους... και ξέρανε, ότι, στο τάδε αμάξι, είναι μουσικοί της συναυλίας και τους σταματήσανε για....... έλεγχο !!!!! Πάνω στη γέφυρα !!!!! Και τους συλλάβανε... γιατί ................. ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΑΛΑ.


VIDEO: FB Samoilis Nikos - enimerosi.com