ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φιλική νίκη του Κρόνου 1- 0 τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα
Φιλική νίκη του Κρόνου 1- 0 τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα

Πολύ καλός ο Κρόνος μέχρι το 60΄που πέτυχε το γκολ με τον Κοιλιάρα που βρέθηκε τετ α τετ μετά από ασίστ του Χατζηδημητρίου και πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη φιλική νίκη. Αυτή τη φορά στην Ηγουμενίτσα επί του Θεσπρωτού που προερχόταν από μεγάλη νίκη – πρόκριση για το κύπελλο επί του Αστέρα Ιτέας εκτός έδρας.

Στο Α΄ ημίχρονο ο Κρόνος είχε την υπεροχή, απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με Κοιλιάρα, Μουζακίτη (2) και είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοιλιάρα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τελευταίο 20λεπτο, έχασαν μια ευκαιρία  με κεφαλιά που κατέληξε άουτ μετά από κόρνερ, ενώ είχαν και δοκάρι στο 75΄.


Οι συνθέσεις:

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Θεσπρωτός (Μουρούτης): Πάντος, Σουλιώτης, Ντόχα, Λαγός, Μούτσιος, Μητσέλος, Χατζίου, Φούντζουλας, Λάμπρου, Μπίκας, Γκόλιας.
Αγωνίστηκαν και οι: Σταυρίδης, Μπέρτσος, Πανταζής, Κωνσταντίνου Ε., Κωνσταντίνου Β., Γώγος, Ευθυμίου, Τσάνης, Γιαγτζόγλου (Τ).


ΚΡΟΝΟΣ: (Ν. Θεοδοσιάδης) Βάρελης, Μεσημέρης, Πετρόγιαννης, Πολυχρονάκης, Ανυφαντής, Κωστακιώτης, Αχείμαστος, Χατζηδημητρίου, Κοιλιάρας, Κονισπολιάτης, Μουζακίτης
Έπαιξαν και οι: Κ. Γραικός, Καραϊσαρλής, Τριαντάφυλλος, Δαλαμήτρας, Καζανάς


ΦΩΤΟ Α. Γαστεράτος