ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με μεγάλη επιτυχία το πολιτιστικό διήμερο της ΜΚΕ Περιβολίου - ΦΩΤΟ (12)Με μεγάλη επιτυχία το πολιτιστικό διήμερο της ΜΚΕ Περιβολίου

Η Μουσική Καλλιτεχνική Ένωση Περιβολίου που για περισσότερα από 20 χρόνια  προάγει τον πολιτισμό και την παράδοση της Κέρκυρας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά Μουσικό Πολιτιστικό διήμερο στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου στο Περιβόλι το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Αυγούστου.


Το πολιτιστικό διήμερο της ΜΚΕΠ έχει εξελιχθεί σε έναν σημαντικό πολιτιστικό θεσμό που μαγνητίζει το ενδιαφέρον ντόπιων και επισκεπτών από όλο το νησί.


Την Κυριακή 5 Αυγούστου οι χορωδίες του Π.Σ. Βραγανιώτικων και της ΜΚΕ Περιβολίου ενθουσίασαν το πολυπληθές κοινό με τα υπέροχα τραγούδια και την έξοχη ερμηνεία. Επίσης τα χορευτικά του Π.Σ. Βιταλάδων και της ΜΚΕ Περιβολίου απέσπασαν τα χειροκροτήματα των θεατών. Εξαιρετικό το παιδικό τμήμα του χορευτικού της ΜΚΕ Περιβολίου που απέδειξε ότι ο πολιτισμός στο Περιβόλι έχει γερές βάσεις.

Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου, λαϊκό πανηγύρι με την ορχήστρα  "Φαίακας".  Με πολύ κέφι και χορό για πολλές ώρες.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΜΚΕΠ Κ. Κουλούρη και στο άξιο ΔΣ, στους εθελοντές και σε όλους τους συντελεστές του πολιτιστικού διήμερου.ΦΩΤΟ Σπύρος Σουρβίνος