ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ξεκινά ο εργολάβος τα έργα στο γήπεδο Λευκίμμης 180.000 + 98.500 ευρώΞεκινά ο εργολάβος τα έργα στο γήπεδο Λευκίμμης 180.000 + 98.500 ευρώ

Έγινε ο διαγωνισμός για την αλλαγή του χλοοτάπητα και άλλα έργα στο γήπεδο Λευκίμμης και μετά από 15 μέρες που είναι η προθεσμία για τυχόν ενστάσεις αναλαμβάνει εργολάβος και ξεκινούν τα έργα. Είναι γνωστό  ότι από τον Μάιο η Περιφέρεια έχει εγκρίνει 180.000€ για την αλλαγή χλοοτάπητα, οι μελέτες και τα γραφειοκρατικά γίνονται σε γοργούς ρυθμούς. 

Είναι πολύ δύσκολο τα έργα να ολοκληρωθούν μέχρι τις 23 Σεπτέμβρη που αρχίζει το πρωτάθλημα. Αλλά είναι σίγουρο ότι το γήπεδο θα αναβαθμιστεί.  Θα είναι η πρώτη φορά που θα αλλαχθεί συνθετικός χλοοτάπητας σε γήπεδο, αφού εδώ και 13 χρόνια που ξεκίνησε η τοποθέτηση σε πολλά γήπεδα, πουθενά δεν έχει αλλαχθεί.

Επίσης  από τον Νοέμβριο του 2016 ένα άλλο κονδύλιο, ύψους 98.500€ εγκρίθηκε από το πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων, μετά από πρόταση του Δήμου Κέρκυρας, για το γήπεδο της Λευκίμμης. Τα χρήματα αυτά είναι για να πραγματοποιηθούν έργα στο πάρκινγκ, το γήπεδο του τένις και τον περιβάλλοντα χώρο, που ούτως η άλλως με δικά της χρήματα και πολύ προσωπική εργασία είχε πραγματοποιήσει πέρσι η διοίκηση με την εθελοντική προσφορά φιλάθλων της ΑΕΛ.