ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Επιθετική ενίσχυση του Κρόνου με τον 18χρονο Γιώργο Δαλαμήτρα!
Επιθετική ενίσχυση του Κρόνου με τον 18χρονο Γιώργο Δαλαμήτρα!

Δεν έχουν … τέλος οι μεταγραφές στον Κρόνο, αφού η Διοίκηση Γ. Καραϊσαρλή νυχθημερόν πασχίζει για να παρουσιάσει μια πανίσχυρη ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με στόχο μια πολύ καλή πορεία. Η 8η μεταγραφή ανακοινώθηκε και πρόκειται για έναν νεαρό 18χρονο, τον Γιώργο Δαλαμήτρα που παίζει σέντερ φορ, αλλά και ως επιθετικός χαφ.

Ο Γιώργος Δαλαμήτρας γεννήθηκε το 2000 στην Κατερίνη και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ΑΕ Καρίτσας. Σε ηλικία 15 χρονών έπαιξε στην ανδρική ομάδα στην Α΄ΕΠΣ Κατερίνης. Στη συνέχεια στην Ολύμπια Κ17. Την περσινή χρονιά ξεκίνησε στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης και στη συνέχεια στον Απόλλωνα Λιτοχώρου. Μεγάλο άλμα για την καριέρα του, αφού πριν κλείσει τα 18 καθιερώθηκε στη θέση του σέντερ φορ πετυχαίνοντας 14 γκολ!

Η ταχύτητα, η τεχνική κατάρτιση και η κάθετη πάσα χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του. Το βασικότερό του προσόν η εκτελεστική δεινότητα. Επίσης παίζει και ως επιθετικός χαφ. Στοιχεία που δείχνουν ότι ο νεαρός μπορεί να βοηθήσει τον Κρόνο, αλλά και ο ίδιος να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Άλλωστε έχει έρθει με πολλές φιλοδοξίες.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο Γιώργος Δαλαμήτρας  ανήκει στην οικογένεια του Κρόνου για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Δηλώσεις Γιώργου Δαλαμήτρα στο www.argyrades.gr

«Προτίμησα τον Κρόνο από άλλες ομάδες της Γ΄ Εθνικής, γιατί από τις συζητήσεις με τον πρόεδρο Γ. Καραϊσαρλή διαπίστωσα ότι η ομάδα έχει προοπτικές. Αυτές τις μέρες που είμαι στην ομάδα βλέπω ότι το κλίμα είναι πολύ καλό, οικογενειακό.  Οι άνθρωποι της ομάδας είναι φιλόξενοι και μας βοηθούν στην καθημερινότητά μας. Οι σχέσεις με τους συμπαίκτες μου είναι πολύ καλές και έχω προσαρμοστεί στη νέα μου ομάδα. Για μένα ο Κρόνος είναι μια ευκαιρία να εξελιχθώ, αλλά αυτό θα γίνει με τη συλλογική προσπάθεια για να έχει η ομάδα μια πολύ καλή πορεία στη Γ΄Εθνική.»