ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στον ανακριτή ο 32χρονος – Κινητοποίηση στις 6.30 στο λιμάνι ΛευκίμμηςΣτον ανακριτή ο 32χρονος – Κινητοποίηση στις 6.30 στο λιμάνι Λευκίμμης

Στον ανακριτή Κέρκυρας θα οδηγηθεί ο 32χρονος που τραυματίστηκε από την επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων το απόγευμα της Κυριακής στα Μεσοράχια και ακρωτηριάστηκε στο δεξί χέρι.
Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με τα αδικήματα της στάσης, της διατάραξης κοινής ειρήνης, του εμπρησμού, της έκρηξης και της απόπειρας βλάβης ανθρώπινης ζωής.

Παράλληλα, δικογραφία για ηθική αυτουργία στην εξέλιξη της κινητοποίησης και στην πρόκληση επεισοδίων από κατοίκους της Λευκίμμης, σχηματίστηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας εναντίον του προέδρου αλλά και του γραμματέα του συλλόγου της περιοχής «Αλεύχιμον».
Νέες κινητοποιήσεις αποφάσισε ο σύλλογος Αλεύχιμον.
Συνεδρίασε την Τρίτη ο Σύλλογος Αλεύχιμον και αποφάσισε νέες κινητοποιήσεις. Την Τετάρτη 18.30 θα γίνει συγκέντρωση στο λιμάνι της Λευκίμμης με αυτοκίνητα και μηχανές, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν.

Το Σάββατο θα υπάρξουν δύο συγκεντρώσεις την ίδια ώρα στις 19:00 αλλά σε διαφορετικά μέρη. Η μία συγκέντρωση θα είναι στον Περιφερειακό δρόμο έξω από την είσοδο του ΧΥΤΑ και η άλλη στο Νεοχώρι με κατεύθυνση τον ΧΥΤΑ.