ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ξεχειλίζει η οργή από τον ακρωτηριασμό τραυματία – Μοτοπορεία σήμερα 6.30 μμ από το λιμάνι ΛευκίμμηςΞεχειλίζει η οργή από τον ακρωτηριασμό τραυματία – Μοτοπορεία σήμερα 6.30 μμ από το λιμάνι Λευκίμμης

Ξεχειλίζει η οργή στ΄  Αλεύκι και σε όλο το νησί μετά τον ακρωτηριασμό του τραυματία στη διάρκεια της επίθεσης των αστυνομικών δυνάμεων με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης στη χθεσινή διαδήλωση για τον ΧΥΤΑ στα Μεσοράχια

Επιβεβαιώθηκαν, δυστυχώς οι πληροφορίες του www.argyrades.gr για τραυματισμό διαδηλωτή.

Ο 32χρονος που τραυματίστηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ακρωτηριάστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο μηχανισμός εξερράγη στα χέρια του τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο δεξί χέρι, και επιπόλαια σε άλλα σημεία του σώματος του και το κεφάλι. Ο τραυματίας είναι κάτοικος της περιοχής.

Όλα ξεκίνησαν όταν δεν έγινε δεκτό το αίτημα των κατοίκων να μπει μια αντιπροσωπεία τριών ατόμων στο Χ.Υ.Τ.Α. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση των Λευκιμμιωτών να πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία όλη τη νύχτα έξω από τις εγκαταστάσεις. Ακολούθησε η επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων και το τραγικό στμβάν.

Η οργή ξεχειλίζει και ξυπνούν οι μνήμες του 2008 από τον θάνατο μιας νέας γυναίκας. Τώρα ο ακρωτηριασμός. Βαρύ είναι το τίμημα που πληρώνουν οι Αλευκιμμιώτες στον αγώνα για να προστατεύσουν τη ζωή τους και τον τόπο τους απέναντι στην πολιτική Κυβέρνησης – ΠΙΝ και Δήμου που θάβει τη Νότια Κέρκυρα στα σκουπίδια και σπέρνει τον θάνατο.
Οι κάτοικοι  καλούνται σήμερα Δευτέρα στις 6.30 το απόγευμα σε νέα συγκέντρωση στο λιμάνι για την πραγματοποίηση πορείας με μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα.