ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Δ. Βλαχόπουλος, τεχνικός διευθυντής στον Αστέρα που ξεκινά την Πέμπτη 9/8


Ο Δ. Βλαχόπουλος, τεχνικός διευθυντής στον Αστέρα που ξεκινά την Πέμπτη 9/8

Πολύ σημαντική η επιστροφή του Δημήτρη Βλαχόπουλου στον Αστέρα Πετριτή, μετά το πέρασμά του από την ΑΕΛ. Επιστροφή  στο Λιμάνι, αυτή τη φορά, σε ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο πρόεδρος Σπύρος Κουρτέσης και οι φιλικοί δεσμοί με τον συγκεκριμένο παράγοντα που έχει συνδέσει το όνομά του με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην Ιστορία της ομάδας που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2015 - 16 και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική μέσα από το δύσκολο μονοπάτι των μπαράζ ανόδου.

Η επίσημη ανακοίνωση

"Ο Αστέρας ανακοινώνει την επιστροφή του γνώριμου φίλου μας Δημήτρη Βλαχοπούλου στην θέση του τεχνικού διευθυντή. Ευχόμαστε στο φίλο Δημήτρη να έχει υγεία και επιτυχίες με τον Αστέρα!"

Την Πέμπτη η πρεμιέρα - Πρόγραμμα φιλικών

Ο Αστέρας την Πέμπτη ξεκινά την προετοιμασία την Πέμπτη 9/8 με πολλές φιλοδοξίες για την κορυφή ενώ, ήδη έχουν κλείσει και τέσσερα φιλικά. Την Τετάρτη έχει οριστεί συγκέντρωση του ΔΣ του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών.
Η ανακοίνωση

Ο Αστέρας θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη συγκέντρωση για την χρονιά 2018/2019 μεταξύ διοίκησης, προπονητή και συνεργατών του και ποδοσφαιριστών την Τετάρτη 8/8 στον Πετριτή. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την επόμενη ημέρα Πέμπτη 9/8 και ωρα 18:00 στο γήπεδο του Αστέρα.
Τα φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν είναι μέχρι στιγμής τα εξής:

18/8 ΝΕΟΣ 2017
26/8 Α.Ο ΚΑΒΟΣ
1/9 Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
5/9 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ