ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Κεραυνός νικητής στο φιλικό με την Αναγέννηση

Ο Κεραυνός νικητής στο φιλικό με την Αναγέννηση

Πρώτο φιλικό προετοιμασίας μεταξύ Αναγέννησης και Κεραυνού Αγίου Νικολάου, χθες, Σάββατο 25/8, στο γήπεδο Περιβολίου. Φυσικό ήταν και οι δυο ομάδες να παρουσιαστούν ανέτοιμες, αφού άλλωστε έχουν ακόμα χρόνο μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Πιο έτοιμος ο Κεραυνός που δείχνει ότι έχει γερές βάσεις με τη δουλειά χρόνων που έχει γίνει στις Ακαδημίες. Παράλληλα η ομάδα πραγματοποίησε πέντε σημαντικές μεταγραφές, ενώ αναμένονται ακόμα δύο. Οι παίκτες του Κ. Καλούδη έβγαλαν καλούς συνδυασμούς επιθετικά και πέτυχαν πέντε γκολ, ενώ είχαν και άλλες ευκαιρίες. 

Από την άλλη η Αναγέννηση που μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά, αλλά έμεινε από δυνάμεις, έδειξε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά και θεωρείται δεδομένο ότι η διοίκηση του Β. Κουλούρη θα κάνει τις αναγκαίες μεταγραφικές κινήσεις για να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη για το πρωτάθλημα της Α1.

Πώς διαμορφώθηκε το τελικό 2 – 5

Η Αναγέννηση προηγήθηκε στο 10΄με γκολ του Θ. Μίαρη μετά από ασίστ του Σκούφου. Στο 15΄ο Χ. Μηνάς μετά από πάσα στην πλάτη της άμυνας βγήκε τε τα α τετ και πρόλαβε την έξοδο του Κ. Καββαδία διαμορφώνοντας το 1 – 1. Με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο οι Καλησπεράτης και Θρ. Καλούδης στο 20΄και 29΄διαμόρφωσαν το 1 – 3. Με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Καλησπεράτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1 – 4 στο 35΄. Ο Σκούφος στο 56΄μείωσε για την Αναγέννηση σε 2 – 4, ενώ ο Καλησπεράτης πέτυχε το τρίτο προσωπικό γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 5 στο 86΄.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση (Γ. Κουρής) Κ. Καββαδίας, Θ. Μίαρης, Στ. Μίαρης, Π. Νικομάνης, Αλ. Σουλάνης, Κ. Βλάσσης, Αλ. Σκούφος, Ι. Μίτσουλης, Γ. Μίαρης (Καρσελά), Κ. Νάος, Ν’ Γκομέ. Έπαιξαν και οι: Κοκοφτόπουλος, Ντούσας, Σπ. Κουλούρης, Π. Κουλούρης, Γ. Μίαρης

Κεραυνός (Κ. Καλούδης) Τσουκιάς, Κ. Ρέβης, Ν. Δημουλής, Χ. Μίαρης, Ε. Καλούδης, Τάσης, Ν. Καββαδίας, Ζ. Μαράι, Καλησπεράτης, Χ. Μηνάς, Θρ. Καλούδης. Έπαιξαν και οι Πολ. Καλούδης, Ν. Ρέβης, Γ. Λέσσης, Α. Μίαρης, Α. Βλαχόπουλος