ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σήφης Ζάχος: Συνεχίζει και φέτος στον Κρόνο!Σήφης Ζάχος: Συνεχίζει και φέτος στον Κρόνο!

Το μπαράζ των ανανεώσεων συνεχίζεται στον Κρόνο από τη Διοίκηση Γιάννη Καραϊσαρλή. Ο Σήφης Ζάχος το σκεφτόταν από εδώ το σκεφτόταν από εκεί, ιδιαίτερα μετά τη γέμννηση πριν από μερικές (21/7) του δεύτερου γιου του για να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά δεν τον … άφησε, όπως δηλώνει και ο ίδιος στο www.argyrades.gr, ο πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και πολύ καλά έκανε. Έτσι για τέταρτη χρονιά συνεχίζει να είναι ο φύλακας άγγελος της εστίας του Κρόνου. Μαζί με τον Α. Βάρελη και τον νεαρό Δ. Τσάμη συνθέτουν ένα τρίο τερματοφυλάκων, το κορυφαίο στη Γ΄Εθνική. Τερματοφύλακας με σπάνια προσόντα ο Σήφης έχει ανέβει στις υψηλές κατηγορίες και μόνο στην Α’ Εθνική δεν έπαιξε περισσότερο λόγω συγκυριών. Στο τσακ χάλασε πριν από μερικά χρόνια η μεταγραφή στην ΑΕ Λάρισας.

Γεννήθηκε στον Λούρο Πρέβεζας και πριν συμπληρώσει τα 16 έπαιξε στον ΘΡΙΑΜΒΟ Λούρου. Το 1999 -00 παίζει στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που από τη Β΄ ανεβαίνει στην Α’ Εθνική. Συνεχίζει ως δανεικός στον ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ Λευκάδας στη Δ’ Εθνική. Ακολουθεί τη διαδρομή προς τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Δυο χρόνια … θητεία που σφραγίζεται με την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Πέρασμα και από την Πάργα στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στη Δ’ Εθνική. Στη γειτονική Άρτα και στην τοπική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στη Γ΄ Εθνική για τρία χρόνια ήταν ο επόμενος σταθμός. Και στη συνέχεια στο νησί μας. Αγωνίζεται με την ΒΟΛΙΔΑ στη Δ΄ Εθνική και ξανά μετά απέναντι. Στην Ομάδα του χωριού του τον ΘΡΙΑΜΒΟ Λούρου που είχε ανέβει Δ’ Εθνική. 

Ξαναμετακομίζει στην Κέρκυρα που βρίσκεται μέχρι σήμερα. Λαμπρή τριετία με ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ που από τη Δ’ Εθνική φτάνει μέχρι την Β’. Στη συνέχεια παίρνει ένα ντάμπλ και ένα πρωτάθλημα με τον ΑΟ ΣΙΝΑΡΑΔΩΝ. Και από το 2015 – 16 στον ΚΡΟΝΟΣ με κύπελλο και καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας. Αν θα βάζαμε έναν τίτλο στην καριέρα του: Μια ζωή τίτλοι … Φέτος πρωτάθλημα και άνοδος στη Γ΄Εθνική με τον Κρόνο να έχει μακράν την καλύτερη άμυνα με παθητικό 0,4 γκολ ανά αγώνα!

Εξαιρετικός χαρακτήρας δεμένος με τον Κρόνο. Χαρακτηριστική η παρακάτω ανάρτηση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
«Πριν δύο ημέρες τελείωσε ένα ακόμη πρωτάθλημα!!! Ένα από τα τελευταία μου σιγά - σιγά...Ευχαριστώ τον ΘΕΟ που ήμασταν όλοι υγιείς μέχρι τέλους!!! Με αυτά τα παιδιά έχουμε ζήσει αξέχαστες στιγμές από όταν έχω έρθει στην Κέρκυρα !!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΎ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΈΣ!!!
ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ 
Maritina Koulopoulou ΣΤΟΝ ΣΤΑΎΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ JOUNIOR ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ 👣
ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ!!!
ΔΙΚΌ ΣΟΥ 
Γιάννης Καραϊσαρλής!!!»

Η επίσημη ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο ποδοσφαιριστής Σήφης Ζάχος από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας την τελευταία τριετία παραμένει στην ομάδα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Σήφη υγεία, προσωπική  και οικογενειακή προκοπή και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.
 Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο www.argyrades.gr ο Σήφης Ζάχος τονίζει:

«Δε μας … αφήνει ο πρόεδρος να ολοκληρώσουμε την ποδοσφαιρική μας καριέρα. Είχα σκοπό φέτος να σταματήσω, αλλά δε με … άφησε ο πρόεδρος. Θα συνεχίζω για έναν ακόμα χρόνο για τον πρόεδρό μας για όλους τους συμπαίκτες μου και για τον κόσμο μας. Εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τον Πρόεδρο και την ομάδα. Να είμαστε υγιείς και με μεθοδική δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας!»