ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Σπύρος Αγάθος προπονητής φυσικής κατάστασης στον Κρόνο!Ο Σπύρος Αγάθος προπονητής φυσικής κατάστασης στον Κρόνο!

Ο Σπύρος Αγάθος είναι ο εκλεκτός του Κρόνου για τη θέση του Γυμναστή, προπονητή φυσικής κατάστασης για τη νέα περίοδο που η ομάδα θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική. Την περσινή σεζό ο Σπύρος Αγάθος ήταν στον πάγκο του Θιναλιακού ως συνεργάτης του Π. Κορομπόκη. Τα προηγούμεν χρόνια συνεργαζόταν με τον ΑΟ Κέρκυρα Κ 20 μαζί με τον Γιάννη Χονδρογιάννη. Αναμφισβήτητα ο Σπύρος Αγάθος έχει όλα τα προσόντα για μια πετυχημένη παρουσία στην ομάδα του Κρόνου. Ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος για να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο Σπύρος Αγάθος θα είναι προπονητής φυσικής κατάστασης στην ομάδα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Σπύρο υγεία, προσωπική  και οικογενειακή προκοπή και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.
 Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Δηλώσεις Σπύρου Αγάθου στο www.argyrades.gr

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο Γιάννη Καραϊσαρλή και το ΔΣ για την επιλογή. Είναι μια παραγωγική συνεργασία για τη νέα χρονιά και θα προσπαθήσω να συμβάλω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να ανέβει σε υψηλότερα επίπεδα. Θα δουλέψουμε σε επαγγελματικά επίπεδα όσον αφορά τη φυσική κατάσταση δίνοντας έμφαση στην υγεία των ποδοσφαιριστών, χωρίς τραυματισμούς και αυτό θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία. Θα δουλέψουμε εξατομικευμένα για να αναδείξουμε τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουμε τους στόχους μας.»