ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Διονύσης Καταβάτης στον Πανηλειακό! - Δηλώσεις
Ξεκίνησε προετοιμασία ο Διονύσης Καταβάτης στον Πανηλειακό! - Δηλώσεις

Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής  από τα ... σπλάχνα του Κρόνου θα φορέσει φέτος τη φανέλα του ιστορικού  Πανηλειακού στη Γ’ εθνική.

Ο Διονύσης Καταβάτης από τα σπάνια ποδοσφαιρικά ταλέντα ι φέτος έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Φόρεσε τα κόκκινα του Πανηλειακού μιας ιστορικής ομάδας με διακρίσεις για χρόνια, ακόμα και στη Super League.
Τις αρχές της εβδομάδας ενσωματώθηκε στην αποστολή του Πανηλειακού που ξεκίνησε την προετοιμασία από τις πρώτες μέρες του Αυγούστου.

Δηλώσεις στο www.argyrades.gr

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.argyrades.gr αναφέρει:
«Δέχτηκα την πρόταση συνεργασίας με τον Πανηλειακό που είναι μια ιστορική ομάδα που για χρόνια βρισκόταν στα σαλόνια της Super League. Επίσης η παρουσία  του Γ. Λαγού στον πάγκο της ομάδας έπαιξε ρόλο, αφού είχαμε συνεργαστεί αρμονικά στη Δόξα Ν. Μανολάδας. Εύχομαι στο νέο πρωτάθλημα να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις, να μην έχουμε τραυματισμούς και όλοι οι παίκτες να βοηθήσουμε, ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Φέτος καταλαβαίνω ότι οι απαιτήσεις είναι πολλές, θα προσπαθήσω για το καλύτερο, χωρίς να παραμερίσω τις σπουδές μου που μέχρι τώρα είχαν προτεραιότητα και για αυτό δεν είχα δεχτεί προτάσεις από επαγγελματικές ομάδες.
Φυσικά θέλω να ευχηθώ στην ομάδα του χωριού μου τον Κρόνο που μας έκανε όλους χαρούμενους με την άνοδο στη Γ΄ Εθνική να έχει μια καλή πορεία και να πετύχει τους στόχους της. Κάποτε ελπίζω να ξαναγυρίσω στον Κρόνο που μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και είναι πάντα στην καρδιά μου.
Για φέτος θα δουλέψω, όσο πιο σκληρά μπορώ για να πετύχει ο Πανηλειακός τους στόχους του με βάση το αξίωμα «όποιος αξίζει συνεχίζει…»

Ο Διονύσης από την … κούνια γράφτηκε στην παιδική ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ και μόλις 13 χρονών φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Του ταιριάζει τόσο πολύ που δεν την έχει ξαναβγάλει γράφοντας σελίδες δόξας. 13 χρονών βάζει γκολ, χωρίς να είναι επιθετικός. Μα υπάρχει συγκεκριμένη θέση που δεν έχει παίξει; Σε όποια, σχεδόν, θέση είχε ανάγκη η ομάδα έπαιζε. Από αμυντικό και επιτελικό χαφ μέχρι τελευταίος αμυντικός. Και με την … πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, το γκολ, σχέση … έρωτα. Ιδιαίτερα από στημένες φάσεις; Σουτ φαρμάκι και με μοιρογνωμόνιο. Μέχρι και από κόρνερ έχει βάλει γκολ. Στις Μεικτές παίδων και νέων της Κέρκυρας έχει διακριθεί όσο λίγοι. Και από προτάσεις; Πληθώρα..., αλλά η αγάπη για τον Κρόνο τον κρατούσε μόνιμα στις Αργυράδες, μέχρι  που οι απαιτήσεις στο τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πολυτεχνείου τον ανάγκασαν να μετοικήσει στην Πάτρα. Σοφά κάνει και προσπαθεί να συνδυάσει ποδόσφαιρο και σπουδές.