ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Δεν υπάρχει τέλος για μας» - Η αποχώρηση των Μάριου και Νίκου Σαγιά!
«Δεν υπάρχει τέλος για μας» - Η αποχώρηση των Μάριου και Νίκου Σαγιά!

«Δεν υπάρχει τέλος για μας» θα μπορούσε νε είναι ο τίτλος για τη στενάχωρη είδηση της αποχώρησης από τον Κρόνο των αδελφών Μάριου και Νίκου Σαγιά λόγω αντικειμενικών δυσκολιών.  Οι αδελφοί Μάριος και Νίκος Σαγιάς είναι από τους πιο «καλούς στρατιώτες» του ΚΡΟΝΟΥ. Από παιδιά, εδώ και περίπου δεκατρία χρόνια υπηρετούν πιστά την ομάδα. Από τις πιο καλές περιόδους από το 2005 που ο ΚΡΝΟΣ έπαιζε στη Δ’ Εθνική μέχρι και στις πιο δύσκολες, όταν βρέθηκε στην Α’ Κατηγορία. Και φυσικά φέτος που σήκωσαν την κούπα του πρωταθλητή γιορτάζοντας την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Ξεχωρίζουν και οι δύο για το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο και τις αναμφισβήτητες ποδοσφαιρικές ικανότητές τους. Ο Μάριος, σήμερα 30 χρονών αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και ο Νίκος στα 28 ως αριστερό μπακ. Για δεκατρία και περισσότερα χρόνια ήταν  από τις «κολώνες» που κρατούν την ομάδα ψηλά. Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα για τον καλό χαρακτήρα και το ήθος τους. Στους αγωνιστικούς χώρους διακρίνονται για το πάθος για την ομάδα κάνοντας σε κάθε αγώνα κατάθεση ψυχής.

Η μεγάλης τους αγάπη για τον ΚΡΟΝΟ τους έκανε να κλείσουν τα αυτιά τους στις … Σειρήνες των προτάσεων για μεταγραφή τα προηγούμενα χρόνια. Ακόμα και όταν είχαν ελκυστικές προτάσεις με πολύ καλές αμοιβές από άλλες ομάδες, είπαν το μεγάλο «ΟΧΙ». Δεν … τσίμπησαν ακολουθώντας το δρόμο της καρδιάς και του πάθους για τον ΚΡΟΝΟ αποδεικνύοντας πόσο «καλοί στρατιώτες» είναι. Ακολούθησαν με συνέπεια τον δρόμο που άνοιξε ο πατέρας τους ο Σπύρος που επί χρόνια ήταν από του φυσικούς ηγέτες του Κρόνου.

Φέτος, όμως οι δύσκολες επαγγελματικές συνθήκες δεν τους επιτρέπουν να συνεχίσουν.
Ό, τι και να γράψουμε για αυτά τα παιδιά είναι λίγο! Χίλια μπράβο!  Το www.argyrades.gr τους εύχεται  από καρδιάς να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί και οι δρόμοι της επιστροφής ανοιχτοί!

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι στο ταξίδι του Κρόνου στη Γ΄ Εθνική θα απουσιάσουν δυο παιδιά των Αργυράδων που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα για περίπου 13 χρόνια και αποτελούν τους φυσικούς αρχηγούς του Κρόνου. Μάριος και Νίκος Σαγιάς αποχωρούν από την ομάδα της καρδιάς τους καθώς δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις αυξημένες υποχρεώσεις του Κρόνου στη Γ΄ Εθνική, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

 Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά στην ομάδα και στο χωριό μας. Αποτελούν πρότυπα ανιδιοτελούς προσφοράς. Τους ευχόμαστε υγεία και σύντομα να επιστρέψουν εκεί που πραγματικά ανήκουν.

Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή, γιατί ο Κρόνος είναι σπίτι τους!