ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στον … πλανήτη Κρόνο και ο Γιώργος Παπαστεργίου!
Στον … πλανήτη Κρόνο και ο Γιώργος  Παπαστεργίου!

Στον … πλανήτη Κρόνο και ο εξαιρετικός επιθετικός Γιώργος Παπαστεργίου για τρίτη χρονιά που από τον Γενάρη του 2016 ήρθε στον Κρόνο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και η ανανέωση της συνεργασίας ήταν δεδομένη.

Ο 26χρονος Ημαθιώτης επιθετικός Γιώργος Παπαστεργίου αγωνιζόταν πριν από τον Κρόνο στη Γ΄ Εθνική με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Αναμένεται να ενισχύσει και φέτος τη γραμμή κρούσης της ομάδας έχοντας τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στις θέσεις πίσω από αυτήν.

Στα 26 του χρόνια ο Γ. Παπαστεργίου έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία, αφού αγωνίστηκε  για μια διετία στον Πανσερραϊκό (πάνω από 40 αγώνες, 12 γκολ), στον Εθνικό Σιδηροκάστρου πιο μπροστά (32 συμμετοχές, 8 γκολ), ενώ ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Άρη και έπαιξε στον Αετό Σκύδρας και την Ζάκυνθο.

Το πρόβλημα είναι ότι από τον Σεπτέμβρη θα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, αλλά ο ίδιος δηλώνει ότι «θα προσπαθήσω να είμαι συνεπής για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Παπαστεργίου από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του Κρόνου την τελευταία διετία παραμένει στην ομάδα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


Δηλώσεις Γιώργου Παπαστεργίου στο www.argyrades.gr

« Η πιο εύκολη απόφαση για μένα ήταν να δεχτώ να ανανεώσω τη συνεργασία μου με τον Κρόνο για Τρίτη χρονιά. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο, αφού στον Κρόνο από την πρώτη στιγμή μου συμπεριφέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Νιώθω παιδί του χωριού. Όλοι ξέρουν  ότι στον Κρόνο η κατάσταση είναι εξαιρετική, όπως ταιριάζει σε ομάδες επαγγελματικού επιπέδου. Έχει έναν πρόεδρο που έχει βάλει ψηλά τον πήχη  και μαζί με τη Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Παρόλο που από το Σεπτέμβρη θα υπηρετώ τη στρατιωτική μου θητεία θα προσπαθήσω να είμαι συνεπής για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της!»