ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το ευχαριστώ του προέδρου του Κρόνου Γιάννη Καραϊσαρλή στους Αργυραδίτες της Αθήνας - ΒΙΝΤΕΟΤο ευχαριστώ του προέδρου του Κρόνου Γιάννη Καραϊσαρλή στους Αργυραδίτες της Αθήνας


Ευχαριστήριο του προέδρου Γιάννη Καραϊσαρλή για τη βράβευσή του από τον Σύλλογο των εν Αττική Αργυραδιτών Κέρκυρας και τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Κρόνου Αργυράδων Αττικής (ΣΦΙΚΑΑ) που τον βράβευσαν στο Πανηγύρι του Κρόνου που έγινε πρόσφατα στον Άη Γιώργη.

Το ευχαριστήριο

Ευχαριστώ  θερμά τον Σύλλογο των εν Αττική Αργυραδιτών Κέρκυρας και τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Κρόνου Αργυράδων Αττικής (ΣΦΙΚΑΑ) που με τίμησαν στην πρόσφατη εκδήλωση (πανηγύρι) του Κρόνου.
Νιώθω πιο δυνατός και θέλω να προσφέρω περισσότερα για τους ανθρώπους που με τιμάνε. Όλοι μαζί έχουμε χρέος να προσφέρουμε περισσότερα στα Αργυράδες. Προσωπικά και η Διοίκηση της ομάδας θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε για να εκπροσωπεί ο Κρόνος επάξια το χωριό και όλη την Κέρκυρα.  Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Οι Αργυράδες αξίζουν και δικαιούνται πολλά περισσότερα!


Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της βράβευσης