ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αλέξανδρος Γραικός : Ο ταλαντούχος επιθετικός με τον Κρόνο στα σαλόνια της Γ΄ΕθνικήςΑλέξανδρος Γραικός : Ο ταλαντούχος επιθετικός με τον Κρόνο στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής

Αναμφίβολα η φετινή χρονιά ήταν χρονιά καταξίωσης για τον Αλέξανδρο Γραικό – της γνωστής μεγάλης ποδοσφαιροοικογένειας από την Στρογγυλή -  αφού σε ηλικία 19 χρονών κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Κρόνο και γεύτηκε το νέκταρ της ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Μάλιστα είχε συμμετοχές στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδα και σημείωσε 7 γκολ.

 Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε την καριέρα του στον Αστέρα Μωραϊτίκων με μεγάλο δάσκαλο τον Άρη Πανδή παίζοντας σε ηλικία 16 χρονών και στην ανδρική και στην παιδική ομάδα. Μετάα πό δυο χρόνια έκανε τη … θητεία του στην ομάδα του χωριού του, τον Ατρόμητο και την επόμενη χρονιά πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 με τον ΑΟ Μεσσογγής.

Σε αυτά τα χρόνια έχει δείξει δείγματα εξαιρετικού ταλέντου με πολλά προσόντα και το κυριότερο για τη θέση που παίζει ότι βλέπει δίχτυα. Φυσικά έχει διάθεση να εξελιχθεί και σε αυτό θα βοηθήσει η συμμετοχή του με τον Κρόνο στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής. Ο νεαρός Αλέξανδρος εκτός από το ποδόσφαιρο δείχνει και το ταλέντο του ως τραγουδιστής και μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η επίσημη ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Γραικός από τους συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας την περσινή χρονιά παραμένει στην ομάδα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο υγεία, προσωπική  και οικογενειακή προκοπή και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.
 Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Δηλώσεις Αλέξανδρου Γραικού στο www.argyrades.gr
«Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι στον Κρόνο. Μια ομάδα με έναν εξαιρετικό πρόεδρο που έχει κάνει την ομάδα μια μεγάλη οικογένεια με πολύ καλό κλίμα και με υψηλούς στόχους. Η περσινή χρονιά ήταν σημαντική για μένα, αφού έμαθα πολλά και είχα πολλές εμπειρίες. Κάτι αντίστοιχο περιμένω και φέτος. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και ενωμένοι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας!»