ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Διακόπηκε μια ακόμα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου - Καταγγελία Β. Σαμοϊλη


Διακόπηκε μια ακόμα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


Διακόπηκε μια ακόμα συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου με απόφαση της Προέδρου Μαρίας Μουζακίτη, ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες των Λευκιμιωτών που ήταν παρόντες. Στη συνεδρίαση αυτή είχε προγραμματιστεί να γίνει ενημέρωση από το Δήμαρχο για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και επίσης στην ημερήσια διάταξη υπήρχαν 4-5 θέματα στα οποία έπρεπε να ληφθούν αποφάσεις. Παρόντες ήταν αρκετοί κάτοικοι της Λευκίμμης, εκπρόσωποι του συλλόγου των κατοίκων του Τεμπλονίου και πολλοί άλλοι πολίτες. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τις συνήθεις διαδικασίες αλλά οι κάτοικοι της Λευκίμμης δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους και παρεμβαίναν συνεχώς χωρίς να περιμένουν να τους δοθεί ο λόγος.

Φαίνεται ότι εξοργιζόταν και μόνο που έβλεπαν τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας τον κο Ασπιώτη. Άρχισαν να φωνάζουν, η πρόεδρος προσπαθούσε να γίνει η συνεδρίαση με τις συνήθεις διαδικασίες αλλά η οργή κάποια στιγμή μετετράπη σε έκρηξη, όταν άρχισε να μιλά ο Δήμαρχος ενημερώνοντας το συμβούλιο για άλλα θέματα. Οι φωνές κώπασαν για λίγο, η συνεδρίαση συνεχίστηκε με τις ανακοινώσεις και τις ερωτήσεις αλλά η υπομονή των Λευκιμιωτών είχε εξαντληθεί και άρχισαν πάλι να φωνάζουν ορισμένοι. Παράλληλα μια κυρία άρχισε να μοιράζει στους δημοτικούς συμβούλους μάσκες για τα δακρυγόνα. Στο σημείο αυτό και πριν καν ξεκινήσει η συζήτηση του θέματος των απορριμμάτων η Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου ανακοίνωσε την διακοπή της συνεδρίασης. Αμέσως οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας αποχώρησαν αθόρυβα, το ίδιο έκαναν και οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
ΠΗΓΗ: ert.gr

Ο Βασίλης Σαμοϊλης, ποιητής από τη Λευκίμμη και γνωστός από τους αγώνες του με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγγέλλει τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Καζιάνη.

Αναλυτικά η καταγγελία

Καζιάνης Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Νικολούζου........τον καταγγέλω σαν ρατσιστή.Απόψε στο δημοτικό συμβούλιο που διεκόπει,ενώ μου επιτέθηκε φραστικά,λέγοντας διαφορα,στο τέλος μου είπε πως.....(Μιλάω σαν Λευκιμμιώτης,και ότι ποτέ δεν θα γίνω Κερκυραίος,σαν όλους τους άλλους,και όπως αυτόν).......δοξάστε τον.......υπάρχουν μάρτυρες αυτήκοοι,,,