ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πρεμιέρα με χαμόγελα στον Κρόνο
Πρεμιέρα με χαμόγελα στον Κρόνο

Πρεμιέρα με χαμόγελα στον Κρόνο τη Δευτέρα 6 Αυγούστου στο γήπεδο Περιβολίου που κατά πάσα πιθανότητα δε θα κριθεί κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί ως έδρα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής λόγω της κακής κατάστασης , των ελλείψεων απόρροια της αδιαφορίας των τοπικών παραγόντων για τα αναγκαία έργα.

Τα χαμόγελα απορρέουν από το γεγονός ότι η Διοίκηση Γιάννη Καραϊσαρλή ανανέωσε τη συνεργασία με τους παίκτες του βασικού κορμού της ομάδας την τελευταία τριετία, αλλά και με την παρουσία αρκετών νέων ποδοσφαιριστών. Είκοσι παίκτες έδωσαν το παρόν, υπήρχαν αρκετοί νέοι παίκτες υπό μεταγραφή, ενώ υπήρχαν και κάποιοι που απουσίασαν δικαιολογημένα.  Η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι εβδομάδα ανακοινώσεων και αφίξεων νέων ποδοσφαιριστών με δεδομένο ότι ο διοικητικός ηγέτης του Κρόνου με τους συνεργάτες του θέλουν να μοντάρουν μια αξιόμαχη ομάδα που θα έχει μια πολύ καλή πορεία.

Σημαντική η πρώτη γνωριμία των ποδοσφαιριστών με τον νέο και ιακνό τεχνικό Ν. Θεοδοσιάδη και τον Γυμναστή Σπύρο Αγάθο που συγκροτούν ένα δυνατό δίδυμο για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Παρών ο πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και πολλά μέλη του ΔΣ που διαχρονικά έχουν προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες.

Δεκάδες φίλαθλοι έδωσαν εντυπωσιακό παρόν και απόλαυσαν την πρώτη προπόνηση. Μεταξύ τους παραβρέθηκαν δυο από την ιστορική ηγεσία του Κρόνου. Ο επί σειρά πολλών ετών Γ. Γραμματέας Λεωνίδας Πανδής , ο δάσκαλος που έχει αφιερώσει μεγάλο κομμάτι της ζωής του για τον Κρόνο με ανιδιοτέλεια και συνέπεια και ο Λευτέρης Καλούδης που ως μόνιμος κάτοικος Αθήνας έχει μια διαχρονική και υπερπολύτιμη προσφορά, ενώ είναι και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων Κρόνου Αργυράδων Αττικής.Για φέτος ο Κρόνος θα παρουσιάσει μια ισχυρή ομάδα με κορμό κορυφαίους παίκτες με ιστορία στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο με συμμετοχή σε εθνικές κατηγορίες. Μέχρι τώρα  έχουν ανανεώσει οι: : Β. Πετρόγιαννης, Ι. Ζάχος, Σπ. Μεσημέρης, Κ. Γραικός, Ν. Κονισπολιάτης, Γ. Ανυφαντής,  Δ. Βλάσσσης (Γαμπρός)., Ν. Πουλημένος, Αλ. Γραικός, και Δ. Τσάμης. Επίσης αποκτήθηκε και ο καταξιωμένος τερματοφύλακας Α. Βάρελης. Παίκτες με ιστορία στη Σούπερ Λιγκ, όπως ο Δ. Κοιλιάρας και Μιχάλης Χατζηδημητρίου.  Παίκτες καταξιωμένοι από άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως οι: Γ. Παπαστεργίου.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και άλλοι παίκτες από τον βασικό κορμό της ομάδας και ακόμα πέντε – έξι σπουδαίες  μεταγραφές.
Στον πάγκο του Κρόνου ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής με περγαμηνές από τις εθνικές κατηγορίες με θητεία σε ιστορικές ομάδες ο Ν. Θεοδοσιάδης με προπονητή φυσικής κατάστασης τον καταξιωμένο Σπύρο Αγάθο.

Το μεγάλο πρόβλημα του Κρόνου Αργυράδων είναι η έλλειψη γηπέδου. Από το 1970 έως το 2002 το γήπεδο Αργυραδων (υπήρχε από το 1957,ένα από τα πρώτα γήπεδα στο νησί) ήταν έδρα του Κρόνου και πολλών άλλων ομάδων της Νότιας Κέρκυρας. Καταργήθηκε το 2002 με απόφαση της τότε δημοτικής αρχής. Από τότε ο Κρόνος χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο Περιβολίου. Το πρόβλήμα είναι ότι το στγκεκριμένο γήπεδο δεν έχει τις προδιαγραφές για τη Γ΄ Εθνική. Έτσι ο Κρόνος περιμένει την απάντηση στο αίτημα για τη χρήση του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας. Είναι φανερό ότι ο Κρόνος ξεσπιτωμένος νιώθει στο πετσί του την αδικία και την αδιαφορία της πολιτείας, της περιφέρειας και του Δήμου για ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που είναι ανάγκη γενικότερα για τη νεολαία των Αργυράδων και της ευρύτερης περιοχής.