ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συνεχίζει ο αρχηγός Α. Κάντας στην ΑΕ Λευκίμμης – Το … πρώτο τραπέζιΣυνεχίζει ο αρχηγός Α. Κάντας στην ΑΕ Λευκίμμης – Το … πρώτο τραπέζι

Μόνιμος κάτοικος ο εκ των αρχηγών της ΑΕΛ, Αλέξης Κάντας που ήρθε σε συμφωνία για να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Μια σεζόν που έχει ξεκινήσει με την προετοιμασία και με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με έναν εκ των αρχηγών της ομάδας Αλέξη Κάντα. Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και ο λαός της Λευκίμμης του εύχονται υγεία,καλό πρωτάθλημα και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.

Το … πρώτο τραπέζι σε πολύ καλό κλίμα και αισιοδοξία στον "Πετράκη" στις Αλυκές.  Για αυτό "η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ευχαριστεί την οικογενειακή επιχείρηση "Petrakis Beach" στις Αλυκές Λευκίμμης για την ευγενική χορηγία της και την στήριξη της προς το σωματείο μας".

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΑΕΛ, προς τη μικροβιολόγο κ. Μαγκανάρη, την παθολόγο κ. Κάντα και τον ορθοπεδικό κ. Χειμαριώτη.

Η ανακοίνωση

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ευχαριστεί την μικροβιολόγο κ.Μαγκανάρη,την παθολόγο κ.Χρυσούλα Κάντα και τον ορθοπεδικό κ.Βασίλη Χειμαριώτη για την προσφορά τους προς το σωματείο μας. Παράλληλα, καλούμε τους φίλους της ομάδας να στηρίζουν όσους συνεισφέρουν ενεργά στο έργο και στην προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος μας.