ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δ. Βλάσσης «Γαμπρός»: «Με τον πρόεδρο έχω … ανανεώσει εδώ και τέσσερα χρόνια!»
Δ. Βλάσσης «Γαμπρός»: «Με τον πρόεδρο έχω … ανανεώσει εδώ και τέσσερα χρόνια!"

Ο Δημήτρης Βλάσσης, ο κανονιέρης του Κρόνου που  από μικρός έχει «βαφτιστεί» Γαμπρός παραμένει πιστός στον Κρόνο, αφού στο πι και φι είπε το «ναι» μόλις ο πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής του πρότεινε την ανανέωση της συνεργασίας για την επόμενη σεζόν. Για τέταρτη χρονιά στην ομάδα αποτελεί βασικό στέλεχος


Από 12 χρονών στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Δραγωτινών μέχρι σήμερα ο «Γαμπρός» κυκλοφορεί και … οπλοφορεί σκοράροντας κατά βούληση. Έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Βιταλάδων (20 γκολ), ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (18 - κύπελλο Κέρκυρας). Στη συνέχεια ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λάρισας και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής (Super Cup)! 

Επιστροφή στο νησί και στην ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής ,  ΟΛΥΜΠΟΣ στη Δ΄ (Super Cup), ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Περιβολίου (20 πρωτάθλημα - Super Cup. Πέρασμα από τον ΚΡΟΝΟ που είχε υποβιβαστεί στην Α΄κατηγορία. Σε ένα τετράμηνο πετυχαίνει 11 γκολ και σηκώνει την κούπα του πρωταθλητή. Με τον ΑΟ ΚΑΒΟΣ κατακτά το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας. Μετακομίζει ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (21). 

Μεταγραφή για τον ΚΡΟΝΟ από τον Οκτώβριο του 2015 (Κύπελλο - στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας – Cup). Το 2016 – 17 1ος σκόρερ της ομάδας με 14 γκολ και χωρίς να παίξει στα περισσότερα παιχνίδια στh φυσική του θέση. Φέτος είχε πολύτιμη συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στης Γ΄Εθνική.

Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Βλάσσης από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας την τελευταία τριετία παραμένει στην ομάδα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Δημήτρη υγεία, προσωπική  και οικογενειακή προκοπή και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.
 Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


Δηλώσεις Δημήτρη Βλάσση στοwww.argyrades.gr

«Με τον πρόεδρο έχω … ανανεώσει εδώ και τέσσερα χρόνια. Μια απάντηση, μόνο «ναι» για ανανέωση της συνεργασίας στον άνθρωπο που τέσσερα χρόνια μας έχει στηρίξει και έχει κάνει τον Κρόνο μια δεμένη οικογένεια.  Φέτος παίρνοντας το  πρωτάθλημα ξεχρεώσαμε μόνο ένα μέρος του … χρέους μας. Φέτος πρέπει να ξεχρεώσουμε κατακτώντας τίτλους και ανεβάζοντας την ομάδα, όσο ψηλότερα μπορούμε για τον κόσμο μας και την Ιστορία μας. Δε χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά έργα.»