ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μεταγραφικό μπαράζ ο Αστέρας Πετριτή!
Μεταγραφικό μπαράζ ο Αστέρας Πετριτή!
Μεταγραφικό μπαράζ από τον Αστέρα που ανακοίνωσε τέσσερις σπουδαίες μεταγραφές νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και δυο ανανεώσεις.

Ανακοίνωσε την παραμονή του Βλάσση Κουρτέση, την απόκτηση του Άγγελου Ασπιώτη που δε θα συνεχίσει στον Κρόνο, την επιστροφή των Δημήτρη Αργυροκαστρίτη, Ανδρέα Ίσσερη και την παραμονή των Γιάννη Λέσση και Άγγελου Μηνά.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Στον Αστέρα θα συνεχίσει ο Βλάσσης Κουρτέσης. Ο Βλάσσης έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη χρονιά σε ηλικία 15 ετών έχοντας αρκετά λεπτά συμμετοχής υπό τις οδηγίες του κ.Γιάννη Χονδρογιάννη. Με όρεξη και αγάπη για τον Αστέρα θα βοηθήσει και αυτός όπως μπορεί. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Άγγελου Ασπιώτη από τον Κρόνο αργυραδων. Ο Άγγελος την περσινή χρονιά ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές με τεράστια συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθληματος βάζοντας καθοριστικά τέρματα. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!


Ο Αστέρας ανακοινώνει την επιστροφή του Δημήτρη Αργυροκαστριτη ύστερα από τον δανεισμό του στο Αστέρα Μωραιτικων. Ένα αυθεντικό ταλέντο με δίψα για διακρίσεις. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Ο Αστέρας ανακοινώνει την επιστροφή του Αντρέα Ισερη, ύστερα από την ολοκλήρωση των στρατιωτικων του υποχρεώσεων. Ένας πραγματικός στρατιώτης του Αστέρα με μεγάλη αγάπη για την ομάδα του χωριού του. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Ο Αστέρας ανακοινώνει την παραμονή του Γιάννη Λεσση..Η επιθυμία του ιδιου του ποδοσφαιριστή να βοηθήσει ήταν μεγάλη παρα το δύσκολο σχολικό πρόγραμμα του τον φετινό χρόνο. Ένα αυθεντικό ταλέντο με μεγάλη αγάπη για τον Αστέρα του. Του υγεία και επιτυχίες.

Στον Αστέρα παραμένει και ο Αγγελος Μηνάς ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα τέλος Σεπτεμβρίου λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Ένα παίδι που παρά το νεαρό της ηλικίας του βρίσκεται πολύ ψηλά σε συμμετοχές καθότι από 16 ετων αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας. Συνδέει το παρελθόν το παρόν και το μέλλον του Αστέρα. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!