ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αύριο Δευτέρα στην αφετηρία για το πιο όμορφο ταξίδι του Κρόνου!

Αύριο Δευτέρα στην αφετηρία για το πιο όμορφο ταξίδι του Κρόνου!

Αύριο Δευτέρα στις 6μμ ξεκινά το πιο όμορφο ταξίδι στην ένδοξη 50χρονη Ιστορία του Κρόνου. Η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση που σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν που ο Κρόνος θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ιστορία του στη Γ΄ Εθνική.

Ο Κρόνος με διοικητικό ηγέτη τον Γιάννη Καραϊσαρλή την τελευταία τριετία είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο κατακτώντας ένα κύπελλο 2015 – 16, ένα Σούπερ κάπ 2015 – 16 - αήττητος το 2016 – 17  - και το πρωτάθλημα το 2017 - 18

Για φέτος ο Κρόνος θα παρουσιάσει μια ισχυρή ομάδα με κορμό κορυφαίους παίκτες με ιστορία στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο με συμμετοχή σε εθνικές κατηγορίες. Μέχρι τώρα  έχουν ανανεώσει οι: : Β. Πετρόγιαννης, Ι. Ζάχος, Σπ. Μεσημέρης, Κ. Γραικός, Ν. Κονισπολιάτης, Γ. Ανυφαντής,  Δ. Βλάσσσης (Γαμπρός)., Ν. Πουλημένος, Αλ. Γραικός, και Δ. Τσάμης. Επίσης αποκτήθηκε και ο καταξιωμένος τερματοφύλακας Α. Βάρελης. Παίκτες με ιστορία στη Σούπερ Λιγκ, όπως ο Δ. Κοιλιάρας και Μιχάλης Χατζηδημητρίου.  Παίκτες καταξιωμένοι από άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως οι: Γ. Παπαστεργίου.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και άλλοι παίκτες από τον βασικό κορμό της ομάδας και ακόμα τέσσερις – πέντε μεταγραφές.
Στον πάγκο του Κρόνου ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής με περγαμηνές από τις εθνικές κατηγορίες με θητεία σε ιστορικές ομάδες ο Ν. Θεοδοσιάδης με προπονητή φυσικής κατάστασης τον καταξιωμένο Σπύρο Αγάθο.

Ο Κρόνος για μια ακόμα χρονιά θα έχει δίπλα του τους φιλάθλους που είναι η μεγάλη του δύναμη και με περίσσιο ενθουσιασμό λόγω της συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική.

Το μεγάλο πρόβλημα του Κρόνου Αργυράδων είναι η έλλειψη γηπέδου. Από το 1970 έως το 2002 το γήπεδο Αργυραδων (υπήρχε από το 1957,ένα από τα πρώτα γήπεδα στο νησί) ήταν έδρα του Κρόνου και πολλών άλλων ομάδων της Νότιας Κέρκυρας. Καταργήθηκε το 2002 με απόφαση της τότε δημοτικής αρχής. Από τότε ο Κρόνος χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο Περιβολίου. Το πρόβλήμα είναι ότι το στγκεκριμένο γήπεδο δεν έχει τις προδιαγραφές για τη Γ΄ Εθνική. Έτσι ο Κρόνος περιμένει την απάντηση στο αίτημα για τη χρήση του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας. Είναι φανερό ότι ο Κρόνος ξεσπιτωμένος νιώθει στο πετσί του την αδικία και την αδιαφορία της πολιτείας, της περιφέρειας και του Δήμου για ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που είναι ανάγκη γενικότερα για τη νεολαία των Αργυράδων και της ευρύτερης περιοχής.